Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

YLLPHETS

Uw laptop model vind u in de meeste gevallen op de onderkant van de laptop op een sticker. Het wordt meestal aangeduid met Model: if Model No:. In sommige gevallen is het helemaal uitgeschreven, zoals Pavilion dv6-1240ed. Soms staat alleen het laatste deel op de sticker, zoals 1240ed. In dit geval vindt u de serie (DV6-1200 series) vaak apart aangegeven. Indien er geen sticker is of deze niet meer leesbaar is, kunt u ook de accu verwijderen en kijken of in het accuvak uw type staat aangegeven.

WAT IS HET LAPTOP MODEL?

Het laptop model is een uniek nummer dat aangeeft welke laptop u precies heeft. Alle laptops van een bepaald model hebben dezelfde hardware, standaardsoftware en randapparatuur. Op basis van de laptop modelnummers koppelen wij de producten in de webshop. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u een laptop adapter of laptop accu zoekt, u altijd terecht komt bij het juiste product.WAAR ZIT DE STICKER MET HET MODELNUMMER?

De sticker zit normaal gesproken aan de onderkant van de laptop. De exacte plek op de onderkant variëert sterk van merk tot merk en zelfs van model tot model. Het is voor ons hierom moeilijk vast te stellen waar bij uw laptop de sticker precies zit. Meestal staat op dezelfde sticker ook het serienummer (S/N).KAN IK OOK ZOEKEN OP HET SERIENUMMER?

Nee. Het serienummer is per laptop uniek en kan daarom helaas niet gebruikt worden. Aan de hand van het serienummer kan geen model achterhaald worden en per unieke laptop bestaat een uniek serienummer. U kunt het serienummer dus helaas niet gebruiken om in onze webshop vervangende onderdelen voor uw laptop te vinden.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- laptop adapter,laptop accu,NEWS
- news
- news

5 DERNIERS ARTICLES
- Laptop-oplader AD-48F19 voor LG 29inch LED HD TV Power Supply Charger Lage Prijs
- Nouveaux Samsung produits Samsung BT550ABE 6000MAH/22.8Wh 3.8V/4.35V.
- Haute Qualité accu tablet Samsung EB-BT280ABE
- Neuf accu tablet Samsung EB-BT567ABA
- Vervangende Laptop-oplader voor ACDP-160D01
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter yllphets à vos favoris
 Red je accu: 15 tips voor de batterij van je laptop Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Een laptop is gemaakt om mobiel te werken. Dat staat of valt met de batterij: hoe langer de accu het uitzingt, hoe beter. Wil je de energieconsumptie van je laptop binnen de perken houden, dan moet je regelmatig compromissen sluiten tussen prestaties en zuinigheid. In plaats van blind te vertrouwen op allerlei standaardinstellingen kun je het energieverbruik zelf in de hand houden. Hier vind je 15 tips om je laptop-batterij te redden.

Tip 01: Energiebeheerschema

De eerste instellingen die je onder handen neemt om het energieverbruik onder de duim te houden vind je in Windows 10 bij InstellingenSysteemEnergiebeheer en slaapstand. Klik in dit venster op Extra energie-instellingen om bij de energiebeheerschema’s te komen. Zo’n schema is de verzameling van systeem- en hardware-instellingen die het stroomverbruik beïnvloeden zoals de helderheid van het scherm, de slaapstand enzovoort. Standaard vind je daar twee schema’s: Gebalanceerd en Energiebesparing. Klik op De schema-instellingen wijzigen om aan te geven wanneer het beeldscherm uitgeschakeld wordt en wanneer de computer in slaapstand gaat.

Tip 02: Helderheid

Windows ondersteunt adaptieve helderheid, een functie die de helderheid van het beeldscherm aanpast naargelang het omgevingslicht dat de sensor opvangt. Bepaal je liever zelf hoe helder het scherm oogt, dan schakel je de automatische helderheid uit. In Energiebeheer klik je op De schema-instellingen wijzigen naast het schema dat je gebruikt. Vervolgens selecteer je Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Scrol naar het onderdeel Beeldscherm en zet beide opties onder Adaptieve helderheid inschakelen uit.

Tip 03: Slaapstand

Met Windows heb je drie mogelijkheden om de computer tijdelijk uit te schakelen: de slaapstand, de sluimerstand en de hybride slaapstand. Wat is het verschil? De slaapstand betekent dat alle geopende vensters en geopende programma’s in het werkgeheugen opgeslagen blijven. Een computer uit zijn slaapstand halen gaat dus razendsnel, maar omdat het geheugen elektriciteit nodig heeft mag je pc niet zonder stroom komen te zitten. Slaapstand is dus ideaal voor een korte pauze. Bij Energiebeheer kun je per schema aanduiden hoelang het duurt voor je computer in slaap gaat.

Tip 04: Sluimerstand

De sluimerstand bewaart al je werk en geopende programma’s op de harde schijf. Het maakt dus niet uit als je de stekker eruit trekt. Opnieuw opstarten duurt langer, omdat alles van de harde schijf ingelezen moet worden. De sluimerstand is dus ideaal voor een langere onderbreking. Door systematisch voor sluimerstand te kiezen bespaar je op de energiefactuur.

De hybride slaapstand is een combinatie van de vorige twee. Je pc slaat alles op in het geheugen én op de harde schijf. Doorgaans duurt ontwaken slechts enkele seconden, tenzij de geheugeninhoud verloren is gegaan en alles moet worden ingeladen van de harde schijf. Voor relatief korte onderbrekingen voldoet de hybride slaapstand uitstekend. Als je meerdere uren wilt overbruggen, dan is de sluimerstand beter geschikt.

Mythe 1: Vermijd overladen accu’s

“Haal de oplader uit de laptop wanneer de batterij vol is, want hierdoor riskeer je beschadiging van de batterij.” Voor moderne lithium-ion-accu’s geldt deze oude batterijwijsheid niet. Het veiligheidssysteem verhindert dat de batterij te veel kan opladen en eventueel zou verhitten. Wanneer de accu te heet wordt is er meestal iets mis met het oplaadsysteem.

Tip 05: Klep en knoppen

De sluimerstand en de slaapstand kun je ook handmatig activeren met behulp van de aan/uitknoppen, de slaapstandknop of door de laptop simpelweg dicht te klappen. Om de gewenste rustfunctie aan deze knoppen te koppelen, open je het venster Energiebeheer en gebruik je in de linkerkolom de functie Het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen. In dit venster duid je aan wat er moet gebeuren wanneer je deze knoppen gebruikt en wanneer je het deksel sluit. Deze opties gelden voor alle energiebeheerschema’s die op je pc staan.

Tip 06: Multimedia

Logisch dat je films in de beste kwaliteit wil bekijken, maar deze luxe betekent wel een aanslag op je batterij. Wil je een film kijken in de trein, dan is het misschien belangrijker dat je lang genoeg kunt kijken dan om de hoogste beeldkwaliteit te genieten. In Energiebeheer klik je daartoe op De schema-instellingen wijzigen en dan op Geavanceerde instellingen om naar het onderdeel Multimedia-instellingen te gaan. Kies bij de optie Bij het afspelen van video voor de optie In evenwicht of Energieverbruik optimaliseren.

Tip 07: Batterijverbruik

Heb je de indruk dat het batterijvermogen van je Windows 10-laptop er in korte tijd sterk op is achteruitgegaan, dan kun je het beste als eerste naar enkele systeeminstellingen kijken voordat je de accu controleert. Open in het Startmenu de Instellingen en navigeer naar Systeem en Batterijbesparing. Je krijgt een gedetailleerd overzicht wanneer je op Batterijverbruik klikt. Hier kun je vrij gedetailleerd zien welk onderdeel het meeste elektriciteit verbruikt. Standaard lees je hier het verbruik van de afgelopen 24 uur, maar je kunt deze periode aanpassen naar een periode van 48 uur of een week.

Mythe 2: Leeghalen voor laden

Een van de meest hardnekkige mythes over accu’s is dat je ze eerst volledig moet ontladen voordat je ze oplaadt. Deze theorie stamt uit de tijd van de oude NiMH-batterijen. Voor een moderne lithium-ion-polymeeraccu geldt precies het tegenovergestelde. Die raakt zelfs sneller uitgeput wanneer hij volledig opgeladen en ontladen wordt. Onthoud dat je bij een lage accustand beter gewoon oplaadt. Is de accu nog behoorlijk vol, wacht dan liever even met de volgende laadbeurt.

Tip 08: Verbruik per app

Batterijverbruik bevat interessante cijfers. Je kunt er zien welk aandeel in het totale energieverbruik elk geactiveerd programma heeft. Bovendien zie je wat er verbruikt wordt door software die op de achtergrond notificaties verstuurt en updates uitvoert. Krijg je de indruk dat die te veel energie opslorpen, dan kun je ingrijpen via de knop Instellingen voor achtergrond-apps wijzigen. Daar krijg je een overzicht van alle geïnstalleerde apps en kun je beslissen of je die apps wel of niet in de achtergrond laat draaien. Gebruik je bepaalde apps nooit of zelden, dan is de keuze snel gemaakt.

Tip 09: Besparingsmodus

Het venster Batterijbesparing gebruik je niet alleen om inzicht te krijgen in de energieconsumptie: je vindt hier ook de tools om het batterijvermogen te verlengen. Zo kun je de Batterijbesparingsmodus inschakelen om je computer vanaf een bepaald accuniveau automatisch activiteiten te laten onderdrukken. Zakt het batterijniveau onder dat niveau, dan zal je laptop zijn e-mail- en kalenderupdates onderbreken. Hetzelfde geldt voor de inhoud van de Live-tegels. Standaard is dit accuniveau ingesteld op 20%. In de Instellingen voor batterijbesparing kun je dat niveau aanpassen naar eigen behoefte en aangeven welke apps altijd beschikbaar moeten blijven, zelfs al is de besparingsmodus ingeschakeld.

Mythe 3: Opladen voor eerste gebruik

Nee, het is niet nodig om de batterij van je nieuwe laptop minimaal twaalf uur in het stopcontact te steken om de accu te ‘trainen’. Ook deze misvatting is een overblijfsel uit vervlogen tijden toen batterijen op nikkel gebaseerd waren. Die accu’s ‘herinnerden’ zich het laatste oplaadniveau en namen dat als bovengrens voor nieuwe oplaadacties. Dat wordt het ‘memory-effect’ genoemd. Bij de lithiumbatterij is daar geen sprake meer van.

Tip 10: Laadcycli

De levensduur van een batterij staat of valt met de opladen en ontladen van de accu. Tijdens het gebruik doorloopt de batterij een laadcyclus. Eén laadcyclus komt overeen met één keer volledig opladen en ontladen van de accu. Bevat je laptop nog 50% energie en laad je hem dan opnieuw op, dan telt dat als een halve laadcyclus. Laad je hem de volgende dag opnieuw voor 50% op, dan heb je slechts één volledige laadcyclus verbruikt over een periode van twee dagen. Een kwalitatief hoogwaardige accu kan gemiddeld zo’n duizend oplaadcycli aan voordat die merkbaar aan capaciteit inboet.

Tip 11: Batterijrapport

Om een beeld te vormen van de kwaliteit van een batterij heb je geen extra software nodig. Je kunt het systeem een controlerapport laten samenstellen. Open Opdrachtprompt met administratorrechten. Daarvoor typ je in het zoekvak naast de startknop Opdrachtprompt. Je klikt met de rechtermuisknop op de naam van de gevonden applicatie en kiest Als administrator uitvoeren. Klik op het zwarte vlak powercfg/batteryreport en druk op Enter. Windows zal je vertellen waar het batterijrapport staat. Het is een html-document dat je met een internetbrowser opent.

Tip 12: Rapport interpreteren

In dit rapport lees je bij Design Capacity de maximum capaciteit van een nieuwe batterij volgens de fabrikant. Full Charge Capacity toont de huidige capaciteit van de batterij indien volledig opgeladen. Chemistry is het type batterij. In ons voorbeeld staat er Lion, van Lithium-ion. Cycle count is het aantal keer dat de batterij volledig werd opgeladen en ontladen. Sommige batterijen ondersteunen de functie Cycle countniet en tonen hier een liggend streepje.

Tip 13: Schatting accuduur

In het batterijrapport onder Battery Life Estimate vind je een schatting van de levensduur van de batterij. Deze waarde klopt nooit helemaal, want het energieverbruik is afhankelijk van het soort toepassingen dat je gebruikt op je laptop of tablet. Bij films kijken, veel gebruikmaken van draadloos internet en een hogere schermresolutie zal de batterij beduidend minder lang meegaan. Hier lees je het verschil tussen At Full Charge (volledig opgeladen) en At Design Capacity. De duurtijd die je hier ziet verschijnen zie je trouwens ook in het systeemvak wanneer je met de muisaanwijzer over het batterij-icoontje gaat.

Laadhistorie vanaf installatie

In het gebruiksrapport zie je onder andere de geschiedenis en de cycli van het opladen en ontladen van de batterij vanaf het ogenblik dat Windows werd geïnstalleerd. Wanneer je het besturingssysteem opnieuw installeert, gaan alle historiegegevens verloren. Wil je met zo’n rapport de kwaliteit controleren van de batterij in een tweedehands laptop, dan moet je er rekening houden dat de gegevens terug reiken tot de laatste Windows-installatie.

Tip 14: Save Battery

Wil je een meer gebruiksvriendelijke manier om de batterijstatus in de gaten te houden? In de Windows Store vind je de tool Save Battery. Deze slimmerik waarschuwt je met een geluidssignaal wanneer de accu volledig is opgeladen. Bovendien houd je met een Live-tegel zicht op het energieverbruik. Wanneer daarin iets opvallends gebeurt zal Save Battery je aandacht trekken. De gratis tool toont zowel de ontwerpcapaciteit als de reële volcapaciteit.

Minder multitasking

Wanneer je lang wilt werken met dezelfde batterijlading, kun je je het beste zo veel mogelijk concentreren op één taak. Meerdere programma’s tegelijk openen vraagt vanzelfsprekend meer energie. Om zo min mogelijk elektriciteit te verbruiken kun je het dus het beste houden bij de toepassing die je op dat moment daadwerkelijk gebruikt. Werk ook zo gestructureerd mogelijk en sluit waar mogelijk alle andere toepassingen die op de achtergrond actief kunnen zijn.

Tip 15: De laatste druppel

Om het onderste uit de kan te halen moet de randapparatuur eraan geloven. Zet bluetooth uit. Alle usb-randapparaten verbruiken energie. Ontkoppel de externe harde schijf en zorg dat de bestanden die je nodig hebt op het Bureaublad staan. Ontkoppel zelfs je externe muis en gebruik het trackpad. Schakel de zaken uit waarvan je weet dat je ze niet gaat gebruiken. Typ Apparaatbeheer in bij Zoeken in het Startmenu, en zoek in dit venster naar items die je nog kunt uitschakelen. Weet je bijvoorbeeld dat je het dvd-station niet nodig zult hebben, dan schakel je dat hier uit.

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

Dell YFDF9 Batterij 5800mah/65Wh 11.1V

Bose 88796 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

HP 504965-001 Laptop-oplader

HP A2304XL Batterij 6750mAh/51WH 7.4V

Samsung A2514_KSM Laptop-oplader

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-01-2018 à 02h36

 Sony VGN-CR510E-19.5V 4.7A, 90W oplader voor Sony Laptops Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Het komt wel eens voor dat de voedingsadapter van de laptop het vroegtijdig begeeft. Het is daarna niet meer mogelijk de laptop op te laden en wanneer deze leeg is gaat de computer niet eens meer aan. Gelukkig is het ook mogelijk de Sony VGN-CR510E laptop-oplader los aan te schaffen. U wilt de garantie dat uw vervangingsvoedingsadapter aan de strengste veiligheidsnormen voldoet en dat deze echt compatibel is met uw laptop. 

Lader voor SONY VGN-CR510E - Laptop-oplader voor Sony Vaio PCG-3J1L PCG-7Z2L NSW24063 N50 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/sony/VGN-CR510E-adapter-178495.html, 
Sony VGN-CR510E adapter
Ingangsspanning:100-240V 50-60Hz (for worldwiUOutput voltage:19.5V 4.7A, 90WDimension:6.5 mm×4.4 mmColor:Merknaam:SonyNieuw en lage prijs Sony VGN-CR510E, vervangende Laptop adapters. Deze Sony VGN-CR510E charger 19.5V 4.7A, 90W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for Sony Vaio PCG-3J1L PCG-7Z2L NSW24063 N50 
Adapter Part Numbers:

Connecter size: 6.5 mm×4.4 mm, with central pin inside (ref to the picture).
Outlet: 3-prong

VGP-AC19V31,VGP-AC19V32,VGP-AC19V35,VGP-AC19V36,VGP-AC19V41,VGP-AC19V42,VGP-AC19V59,VGP-AC19V60
VGP-AC19V33,VGP-AC19V34,VGP-AC19V37,VGP-AC19V38,VGP-AC19V43,VGP-AC19V44,VGP-AC19V49,VGP-AC19V48


Is mijn Sony VGN-CR510E laptop-oplader kapot?
Is mijn laptop adapter kapot of een ander onderdeel?
Het is niet altijd makkelijk om met zekerheid te zeggen dat de adapter van uw laptop defect is. Het kan immers ook de laptop zelf zijn of de laptop accu kan kapot zijn. Het is belangrijk om zeker te weten dat het wel degelijk uw laptop adapter is die er voor zorgt dat uw laptop niet meer laadt. Het zou vervelend zijn als u een adapter koopt en er dan achter komt dat uw laptop accu kapot is. Om te controleren of uw laptop adapter kapot is begint u altijd met de accu uit de laptop te klikken. Zo weet u zeker dat het probleem niet in de accu zit.
Werkt uw laptop zodra deze aan de kabel ligt wel gewoon? Dan is uw accu het probleem. Als uw laptop af en toe de verbinding verliest zodra u de kabel wat heen en weer beweegt is het probleem waarschijnlijk een kabelbreuk. Een kabel vervangen is alleen nuttig bij de voedingskabel (vanaf het stopcontact naar het adapter blokje). Het stuk kabel aan het adapter blok is te vervangen, maar dit is meestal de moeite niet waard. Een nieuwe adapter kost slechts enkele tientjes.
Soms heeft de Sony VGN-CR510E laptop-oplader een lampje dat aangeeft of de adapter werkt. Is dit lampje uit dan is de adapter (meestal) kapot. Soms is het lampje op de adapter wel aan maar werkt de adapter niet. En soms zit er helemaal geen lampje op de adapter. In die gevallen zult u met een andere VGN-CR510E adapter even moeten proberen of de laptop daarmee wel werkt. Houdt er wel rekening mee dat niet elke adapter op elke laptop kan worden aangesloten,ook al past de connector. 
wat doet de Sony VGN-CR510E laptop adapter eigenlijk?
Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv's, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor jouw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos moet worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe Sony VGN-CR510E adapter is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops. 
Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in 'stukjes te hakken' (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam 'schakelende' voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning.
Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Sony VGN-CR510E - Laptop-oplader voor Sony
PL: Zasilacze do Sony VGN-CR510E
FR:Chargeur alimentation secteur Sony VGN-CR510E
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-01-2018 à 02h53

 Nieuwe Accu Anritsu 633-27 10.8 V 2100 mAh/23 Wh Laptop Accu Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nieuwste technologie: de nieuwste technieken, het laagste gewicht. De grootste accu Anritsu 633-27 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe 633-27 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. 100% nieuwe hoogwaardige vervangende Batterij 633-27,1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

BATTERIJ ANRITSU 633-27

Batterijcapaciteit:2100 mAh/23 Wh
Batterijvoltage : 10.8 V 

Laptop accu /  Batterij Voor Anritsu /  Batterij Anritsu 633-27

Dit product is ook bekend als:
633-27
Accu's Geschikt voor modellen
Anritsu S331B, S331D, S332B, S332D, MT9081 MT9080D MT9081D
Wanneer een laptopaccu ouder wordt, gaat de accucapaciteit achteruit. Dit betekent dat een volle accu steeds sneller leegloopt. Dit los je gemakkelijk op door jouw laptopaccu te vervangen. Wil je een kwalitatief goede laptopaccu, maar dan voordeliger en met langere garantie? Reis je veel? Dan kan een extra laptopaccu handig zijn. Zo heb jij altijd en overal stroom. Vind hier jouw laptopaccu via het model- of typenummer van jouw laptop.
Hoe kan ik de levensduur van mijn Anritsu 633-27 laptop batterij verlengen?
Weerhoud de batterij van vroegtijdige slijtage door weinig gebruik.
Veel mensen gaan ervan uit dat de batterij wordt gebruikt wanneer de laptop is aangesloten op het stopcontact. Dit is niet het geval. Wanneer uw laptop is aangesloten op het stopcontact, werkt uw laptop op de primaire stroombron, elektriciteit van uw AC-adapter kabel. Als uw laptop is aangesloten met het netsnoer, is de accu in een stand-by staat. De batterij gaat alleen stroom leveren aan uw laptop wanneer u de stekker uit het stopcontact wordt gehaald. Als uw laptop voor langere tijd is aangesloten, is uw laptop batterij letterlijk aan aftakelen, door het gebrek aan 'lichaamsbeweging'. Het is waar dat de batterij elke dag een klein deel van zijn lading verliest en dat dit wordt bijgeladen met het netsnoer, maar dit is niet genoeg oefening om je batterij van de computer in topvorm te houden. Werk gedurende 30 minuten tot een uur een keer per week op de batterij, dat is voldoende om uw notebook batterij actief en in goede vorm te houden. Dit is misschien wel de meest voorkomende reden dat computer batterijen voortijdig verslijten.
Laat uw laptop batterij nooit helemaal leeg lopen!
De tweede meest voorkomende reden waarom de Anritsu 633-27 laptop-batterijen voortijdig uitvallen is dat ze vaak helemaal worden ontladen. Onderzoek toont aan dat lithium-ion batterijen de langste levensduur hebben als ze niet te ver worden ontladen en daardan weer worden geladen. Het is niet schadelijk voor de batterij voor 5-10 minuten de laptop op de accu te gebruiken en hem daarna weer aan het netstroom te pluggen. Mensen verwarren vaak de hedendaagse Lithium batterijen met de oudere NiCad batterijen in elektrische gereedschappen. Met NiCad batterijen, wilde je juist een batterij helemaal leeg laten lopen om een verkorting van de levensduur te voorkomen door het "memory-effect". Probeer uw batterij nooit helemaal te ontladen, het werken op uw laptop met een batterij met weinig lading, zal de levensduur aanzienlijk verkorten.
Het volledig ontladen van uw 633-27 laptop batterij kan uw batterij definitief vernietigen.
Als een computer batterij voorbij de kritieke 3%-grens is ontladen, kan het zo zijn dat de accu niet meer in staat is om opnieuw te worden opgeladen. De batterij is hierdoor onbruikbaar geworden. Een laptop batterij heeft een kleine hoeveelheid stroom nodig, om de communicatie over en weer te sturen met de laptop om de accu op te laden. Een batterij in een "verzwakte staat" is een goede kandidaat voor deze fatale vergissing. Wanneer een batterij, gloednieuw, of inactief is geweest voor meer dan 2 maanden, dan is deze in een verzwakte staat en moet worden geconditioneerd met 4-5 partiële ontlading en opladingen om de volle capaciteit weer te bereiken.
Een nieuwe Anritsu 633-27 accu kan bij de batterij-pictogram op uw computer aan geven dat u een lage batterij conditie heeft. Wij raden u aan om deze batterij 's nachts volledig op te landen in uw notebook computer. Als u uw accu vervangt wanneer de computer aan staat ( aan de netstroom ) kan het nodig zijn om uw computer af te sluiten en opnieuw op te starten, zodat uw notebook of laptop uw nieuwe batterij herkent.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do laptopów Anritsu 633-27,Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.

Acheter batterie Anritsu 633-27, Nouvelle Batterie Anritsu 633-27 - Détails du produit Batterie pour Anritsu 633-27

Anritsu 633-27 Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-01-2018 à 02h54

 Sony 19.5V LAPTOP ADAPTER 19.5V 4.7A, 90W Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter Sony 19.5V voor SONY VAIO PCG-61411L VGP-AC19V41 VGP-AC19V19 VGP-AC19V10 VGP-AC19V11. 

Lader voor SONY 19.5V 4.7A - Laptop-oplader voor SONY VAIO PCG-61411L VGP-AC19V41 VGP-AC19V19 VGP-AC19V10 VGP-AC19V11 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/sony/19.5V-adapter-178494.html, 
Sony 19.5V adapter
Ingangsspanning:100-240V 50-60Hz(for worldwideUOutput voltage:19.5V 4.7A, 90WDimension:6.5 mm×4.4 mmColor:Merknaam:SonyNieuw en lage prijs Sony 19.5V, vervangende Laptop adapters. Deze Sony 19.5V charger 19.5V 4.7A, 90W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for SONY VAIO PCG-61411L VGP-AC19V41 VGP-AC19V19 VGP-AC19V10 VGP-AC19V11 
Adapter Part Numbers:

Connecter size: 6.5 mm×4.4 mm, with central pin inside (ref to the picture).
Outlet: 3-prong

VGP-AC19V31,VGP-AC19V32,VGP-AC19V35,VGP-AC19V36,VGP-AC19V41,VGP-AC19V42,VGP-AC19V59,VGP-AC19V60
VGP-AC19V33,VGP-AC19V34,VGP-AC19V37,VGP-AC19V38,VGP-AC19V43,VGP-AC19V44,VGP-AC19V49,VGP-AC19V48


Is mijn Sony 19.5V laptop-oplader kapot?
Is mijn laptop adapter kapot of een ander onderdeel?
Het is niet altijd makkelijk om met zekerheid te zeggen dat de adapter van uw laptop defect is. Het kan immers ook de laptop zelf zijn of de laptop accu kan kapot zijn. Het is belangrijk om zeker te weten dat het wel degelijk uw laptop adapter is die er voor zorgt dat uw laptop niet meer laadt. Het zou vervelend zijn als u een adapter koopt en er dan achter komt dat uw laptop accu kapot is. Om te controleren of uw laptop adapter kapot is begint u altijd met de accu uit de laptop te klikken. Zo weet u zeker dat het probleem niet in de accu zit.
Werkt uw laptop zodra deze aan de kabel ligt wel gewoon? Dan is uw accu het probleem. Als uw laptop af en toe de verbinding verliest zodra u de kabel wat heen en weer beweegt is het probleem waarschijnlijk een kabelbreuk. Een kabel vervangen is alleen nuttig bij de voedingskabel (vanaf het stopcontact naar het adapter blokje). Het stuk kabel aan het adapter blok is te vervangen, maar dit is meestal de moeite niet waard. Een nieuwe adapter kost slechts enkele tientjes.
Soms heeft de Sony 19.5V laptop-oplader een lampje dat aangeeft of de adapter werkt. Is dit lampje uit dan is de adapter (meestal) kapot. Soms is het lampje op de adapter wel aan maar werkt de adapter niet. En soms zit er helemaal geen lampje op de adapter. In die gevallen zult u met een andere 19.5V adapter even moeten proberen of de laptop daarmee wel werkt. Houdt er wel rekening mee dat niet elke adapter op elke laptop kan worden aangesloten,ook al past de connector. 
wat doet de Sony 19.5V laptop adapter eigenlijk?
Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv's, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor jouw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos moet worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe Sony 19.5V adapter is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops. 
Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in 'stukjes te hakken' (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam 'schakelende' voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning.
Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Sony 19.5V - Laptop-oplader voor Sony
PL: Zasilacze do Sony 19.5V
FR:Chargeur alimentation secteur Sony 19.5V
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-01-2018 à 02h54

 Accu Mindray LI23S002A Goede kwaliteit Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Deze Mindray LI23S002A accu is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke die wij kunnen bieden. Elke accu in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze Mindray LI23S002A batterij.

BATTERIJ MINDRAY LI23S002A 022-000008-00

Batterijcapaciteit:4500mah
Batterijvoltage : 11.1V

Laptop accu /  Batterij Voor Mindray /  Batterij Mindray LI23S002A

 

Dit product is ook bekend als:
LI23S002A 022-000008-00 M05-010002-6 115-018012-00
Accu's Geschikt voor modellen
Mindray T5 T6 T8
Wanneer een laptopaccu ouder wordt, gaat de accucapaciteit achteruit. Dit betekent dat een volle accu steeds sneller leegloopt. Dit los je gemakkelijk op door jouw laptopaccu te vervangen. Wil je een kwalitatief goede laptopaccu, maar dan voordeliger en met langere garantie? Reis je veel? Dan kan een extra laptopaccu handig zijn. Zo heb jij altijd en overal stroom. Vind hier jouw laptopaccu via het model- of typenummer van jouw laptop.
Hoe kan ik de levensduur van mijn Mindray LI23S002A laptop batterij verlengen?
Weerhoud de batterij van vroegtijdige slijtage door weinig gebruik.
Veel mensen gaan ervan uit dat de batterij wordt gebruikt wanneer de laptop is aangesloten op het stopcontact. Dit is niet het geval. Wanneer uw laptop is aangesloten op het stopcontact, werkt uw laptop op de primaire stroombron, elektriciteit van uw AC-adapter kabel. Als uw laptop is aangesloten met het netsnoer, is de accu in een stand-by staat. De batterij gaat alleen stroom leveren aan uw laptop wanneer u de stekker uit het stopcontact wordt gehaald. Als uw laptop voor langere tijd is aangesloten, is uw laptop batterij letterlijk aan aftakelen, door het gebrek aan 'lichaamsbeweging'. Het is waar dat de batterij elke dag een klein deel van zijn lading verliest en dat dit wordt bijgeladen met het netsnoer, maar dit is niet genoeg oefening om je batterij van de computer in topvorm te houden. Werk gedurende 30 minuten tot een uur een keer per week op de batterij, dat is voldoende om uw notebook batterij actief en in goede vorm te houden. Dit is misschien wel de meest voorkomende reden dat computer batterijen voortijdig verslijten.
Laat uw laptop batterij nooit helemaal leeg lopen!
De tweede meest voorkomende reden waarom de Mindray LI23S002A laptop-batterijen voortijdig uitvallen is dat ze vaak helemaal worden ontladen. Onderzoek toont aan dat lithium-ion batterijen de langste levensduur hebben als ze niet te ver worden ontladen en daardan weer worden geladen. Het is niet schadelijk voor de batterij voor 5-10 minuten de laptop op de accu te gebruiken en hem daarna weer aan het netstroom te pluggen. Mensen verwarren vaak de hedendaagse Lithium batterijen met de oudere NiCad batterijen in elektrische gereedschappen. Met NiCad batterijen, wilde je juist een batterij helemaal leeg laten lopen om een verkorting van de levensduur te voorkomen door het "memory-effect". Probeer uw batterij nooit helemaal te ontladen, het werken op uw laptop met een batterij met weinig lading, zal de levensduur aanzienlijk verkorten.
Het volledig ontladen van uw LI23S002A laptop batterij kan uw batterij definitief vernietigen.
Als een computer batterij voorbij de kritieke 3%-grens is ontladen, kan het zo zijn dat de accu niet meer in staat is om opnieuw te worden opgeladen. De batterij is hierdoor onbruikbaar geworden. Een laptop batterij heeft een kleine hoeveelheid stroom nodig, om de communicatie over en weer te sturen met de laptop om de accu op te laden. Een batterij in een "verzwakte staat" is een goede kandidaat voor deze fatale vergissing. Wanneer een batterij, gloednieuw, of inactief is geweest voor meer dan 2 maanden, dan is deze in een verzwakte staat en moet worden geconditioneerd met 4-5 partiële ontlading en opladingen om de volle capaciteit weer te bereiken.
Een nieuwe Mindray LI23S002A accu kan bij de batterij-pictogram op uw computer aan geven dat u een lage batterij conditie heeft. Wij raden u aan om deze batterij 's nachts volledig op te landen in uw notebook computer. Als u uw accu vervangt wanneer de computer aan staat ( aan de netstroom ) kan het nodig zijn om uw computer af te sluiten en opnieuw op te starten, zodat uw notebook of laptop uw nieuwe batterij herkent.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do laptopów Mindray LI23S002A,Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.

Acheter batterie Mindray LI23S002A, Nouvelle Batterie Mindray LI23S002A - Détails du produit Batterie pour Mindray LI23S002A

Mindray LI23S002A Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-01-2018 à 02h54


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|

Historique : 01-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 01-08-2017 à 10h24 | Mis à jour le 11-10-2018 à 10h22 | Note : Pas de note