Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

YLLPHETS

Uw laptop model vind u in de meeste gevallen op de onderkant van de laptop op een sticker. Het wordt meestal aangeduid met Model: if Model No:. In sommige gevallen is het helemaal uitgeschreven, zoals Pavilion dv6-1240ed. Soms staat alleen het laatste deel op de sticker, zoals 1240ed. In dit geval vindt u de serie (DV6-1200 series) vaak apart aangegeven. Indien er geen sticker is of deze niet meer leesbaar is, kunt u ook de accu verwijderen en kijken of in het accuvak uw type staat aangegeven.

WAT IS HET LAPTOP MODEL?

Het laptop model is een uniek nummer dat aangeeft welke laptop u precies heeft. Alle laptops van een bepaald model hebben dezelfde hardware, standaardsoftware en randapparatuur. Op basis van de laptop modelnummers koppelen wij de producten in de webshop. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u een laptop adapter of laptop accu zoekt, u altijd terecht komt bij het juiste product.WAAR ZIT DE STICKER MET HET MODELNUMMER?

De sticker zit normaal gesproken aan de onderkant van de laptop. De exacte plek op de onderkant variëert sterk van merk tot merk en zelfs van model tot model. Het is voor ons hierom moeilijk vast te stellen waar bij uw laptop de sticker precies zit. Meestal staat op dezelfde sticker ook het serienummer (S/N).KAN IK OOK ZOEKEN OP HET SERIENUMMER?

Nee. Het serienummer is per laptop uniek en kan daarom helaas niet gebruikt worden. Aan de hand van het serienummer kan geen model achterhaald worden en per unieke laptop bestaat een uniek serienummer. U kunt het serienummer dus helaas niet gebruiken om in onze webshop vervangende onderdelen voor uw laptop te vinden.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- laptop adapter,laptop accu,NEWS
- news
- news

5 DERNIERS ARTICLES
- Laptop-oplader AD-48F19 voor LG 29inch LED HD TV Power Supply Charger Lage Prijs
- Nouveaux Samsung produits Samsung BT550ABE 6000MAH/22.8Wh 3.8V/4.35V.
- Haute Qualité accu tablet Samsung EB-BT280ABE
- Neuf accu tablet Samsung EB-BT567ABA
- Vervangende Laptop-oplader voor ACDP-160D01
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter yllphets à vos favoris
 IPhone batterij snel leeg: 5 oplossingen om dit probleem te verhelpen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vindt u dat de batterij van uw iPhone ook zo snel leeg is? Dagelijks opladen is veelal een must wanneer u uw iPhone intensief gebruikt.gsm accu

Echter als u het einde van de dag niet haalt met één batterijlading, of de batterij van uw iPhone is snel leeg zonder dat u ‘m veel gebruikt dan is er iets aan de hand. Dat geldt overigens voor de meeste smartphones.

Als de batterij van uw smartphone snel leeg is, dan is het zeker raadzaam om rustig te gaan bekijken hoe dat komt.

Want vaak zijn het slechts bepaalde instellingen, apps of simpelweg een fout in een update er de oorzaak van dat de batterij van een smartphone snel leegloopt.

In dit artikel gebruiken we de iPhone als voorbeeld. Maar elke geboden oplossing zal tevens toepasbaar zijn op andere merken smartphones.

1) De batterij van uw smartphone kalibreren

De iPhone heeft zoals iedere andere smartphone een batterijindicator die aangeeft hoe vol de batterij nog is. Ook zorgt de batterijindicator ervoor dat er een melding op het scherm verschijnt zodra er de batterij nog maar voor 20 procent, 10 procent of 5 procent gevuld is.

Tevens bepaald diezelfde indicator wanneer de iPhone moet worden afgesloten om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen.

Een prima systeem. Tenminste zolang de batterijindicator de juiste waarden aangeeft. Want die kunnen verlopen door de manier waarop we de iPhone gebruiken en de batterij laden. Iets wat veelal tot gevolg heeft dat de batterijindicator aangeeft dat de batterij leeg is terwijl dat eigenlijk nog helemaal niet het geval is.

Ervoor zorgen dat de batterijindicator weer de juiste waarden gaat aangeven is gelukkig niet heel moeilijk en gaat als volgt:

 1. Maak de batterij helemaal leeg door de iPhone te blijven gebruiken totdat hij zichzelf uitschakelt.
 2. Sluit de iPhone aan de lader aan en laad de batterij op tot 100 procent. Laat de iPhone vervolgens nog ongeveer 2 uur aan de lader liggen zonder ‘m te gebruiken.
 3. Geef uw iPhone vervolgens een harde reset.
 4. Gebruik de volledige batterijlading van iPhone nogmaals totdat hij zichzelf uitschakelt.
 5. Laad wederom de batterij op tot 100 procent zonder ‘m te gebruiken.

Na deze procedure zou de batterijindicator weer de juiste waarden aan moeten geven.

2) Helderheid door de iPhone laten bepalen

De iPhone heeft een ingebouwde lichtsensor. Met behulp van deze lichtsensor kan de iPhone helemaal zelf bepalen hoe helder het beeldscherm moet zijn om goed en comfortabel te kunnen zien wat er op het beeldscherm wordt weergegeven.

Een enorm handige functie omdat het beeldscherm van een smartphone met afstand de grootste stroomverbruiker is. En hoe helderder een beeldscherm staat ingesteld, hoe meer stroom het beeldscherm zal verbruiken.

De helderheid van het beeldscherm door de iPhone zelf laten bepalen zal dan ook merkbaar schelen in het stroomverbruik.

Bekijken of de helderheid van het beeldscherm op automatisch staat doet u als volgt:

 1. Open de app Instellingen.
 2. Zoek in de app Instellingen, het onderdeel Beeldscherm en helderheid.
 3. Controleer bij de optie Pas automatisch aan of het instellen van de helderheid op automatisch staat. De achtergrond van de slider zal dan groen worden weergegeven.

3) Standaard helderheid instellen

Tevens kunt u in het onderdeel Beeldscherm en helderheidaangeven hoe helder het scherm standaard moet zijn. De slider naar rechts vegen zal de standaard helderheid verhogen. Wat een hoger batterijverbruik tot gevolg zal hebben. Dezelfde slider naar links vegen zal de standaard helderheid laten afnemen, wat minder batterijverbruik tot gevolg zal hebben.

4) Bluetooth uitschakelen

De iPhone zit vol met allerhande opties die het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de iPhone aanzienlijk vergroten. Echter, veel van deze opties laten het batterijverbruik aanzienlijk toenemen.

Daarom loont het absoluut de moeite om te bekijken welke stiekeme stroomverbruikers wel ingeschakeld staan maar die u niet gebruikt. Door deze alsnog uit te schakelen kunt u het stroomverbruik van iPhone nog weer een stukje verder terugdringen.

Een van die stiekeme stroomverbruikers op uw iPhone is Bluetooth.

Bluetooth op de iPhone kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor draadloze koptelefoons een oortjes. Maar met Bluetooth kunt u tevens data, zoals foto's versturen naar een andere smartphone.

Als u geen van beide gebruikt dan kunt u Bluetooth beter gewoon uitschakelen. Temeer omdat Bluetooth zich eenvoudig weer laat inschakelen zodra u het wel wilt gaan gebruiken.

Bluetooth uitschakelen op de iPhone gaat als volgt:

 1. Start de app Instellingen.
 2. Zoek in de app Instellingen naar het onderdeel Bluetooth.
 3. Tik op de optie Bluetooth en veeg de slider naar links ofwel uit.

De uitgeschakelde slider zal grijs worden weergegeven. Ook zal rechts naast de optie Bluetooth in de app Instellingen worden aangegeven dat de optie Bluetooth uit staat.

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

HP 503377 Laptop-oplader

Motorola FL40 Batterij 3425/3630mAh

Bose 404600 Batterij 2300mah 11.1V/12.4v

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-01-2018 à 07h03

 Koop accu voor Amazon 58-000049 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Als jij een tablet hebt waarvan de Amazon 58-000049 accu niet meer werkt of niet goed meer werkt, dan kan je die zelf vervangen. Hier vind je verschillende accu’s voor allerlei verschillende tablets. Een nieuwe Amazon 58-000049 batterij zorgt ervoor dat jouw tablet weer werkt of weer langer mee kan zonder deze op te hoeven laden.

BATTERIJ AMAZON 58-000049

Batterijcapaciteit:1420mAh/5.25Wh
Batterijvoltage : 3.7V

Tablet batterij vervangen - helemaal nieuw accu tablet /  Batterij Voor Amazon /  Batterij Amazon 58-000049

Dit product is ook bekend als:
58-000049
Accu's Geschikt voor modellen
Amazon Kindle PaperWhite 2nd Gen 6inch
Amazon 58-000049 tablet pc accu / batterij snel leeg?
Eén van de meest voorkomende klachten bij tablets (en smartphones) is dat de accu of batterij erg snel leeg is.Dit probleem is niet merkgebonden en komt overal voor, dus o.a. 
Het scherm
De grootste Amazon 58-000049 tablet pc batterij is het scherm. Dit is het licht van het scherm in combinatie met het touchscreen. Wanneer de helderheid op maximaal staat, dan zal dit zeker 50% schelen op de accuduur dan wanneer de helderheid op 75% staat. Wanneer de helderheid op de helft wordt ingesteld, dan wordt de accuduur vele malen hoger. Simpel gezegd: minder licht = minder warmte = minder verlies in capaciteit van de accu. Daar komt bij dat de accu altijd tegen het scherm aan zit, dus een warm scherm resulteert in een warme accu en dus een lagere energie opbrengst. Zet de helderheid dus zo hoog (of juist zo laag) als nodig is wanneer de tablet niet is aangesloten op de oplader.
WiFi
De WiFi verbinding is de eerstvolgende stroomvreter. Een slechtere WiFi verbinding kost meer energie. Helemaal wanneer er geen verbinding is met een netwerk in de omgeving. De tablet blijft continu zoeken naar netwerken om verbinding mee te maken en zal in dit geval bijna het verbruik van het scherm kunnen overtreffen. Bij het kijken naar een film vanaf het interne geheugen of het lezen van een boek is het raadzaam om WiFi uit te schakelen.
Bluetooth
Sommige tablets hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met Bluetooth apparaten. Wanneer Bluetooth aan staat maar niet gebruikt wordt, dan is dit een onnodige grootverbruiker van energie van de batterij. Ook in dit geval blijft de tablet zoeken naar Bluetooth apparaten om verbinding mee te maken terwijl deze er waarschijnlijk niet zijn. Schakel Bluetooth alleen in wanneer dit nodig is en laat deze verder uit.
Standby
Wanneer een tablet pc opgeladen is en op standby gezet wordt, gebeurt het vaak dat de tablet in de standby stand allerlei activiteiten uitvoert terwijl het scherm uit staat en de tablet niet gebruikt wordt. Zo worden er verbindingen gemaakt met internet voor email, Facebook, WhatsApp, updates uit de Google Play Store etc etc. Zodra de tablet weer in gebruik wordt genomen - voor het eerst sinds het opladen -, dan lijkt het alsof de accu van de tablet binnen hele korte tijd leeg loopt. Wat er in feite gebeurt is dat de tablet de capaciteit van de accu gaat herberekenen na de slaapstand en geeft vervolgens het resultaat weer van de werkzaamheden die in de slaapstand hebben plaatsgevonden. Ook dit is goed te zien in "Instellingen>accu". Het is daarom ook raadzaam om WiFi uit te schakelen in de slaapstand.
Wanneer bovenstaande aanwijzingen gevolgd worden, kan dit vaak 50% meer accuduur opleveren, dus 1 a 2 uur of meer!
Mijn Amazon Tablet laadt heel langzaam op.
Soms komt het is voor dat je Amazon 58-000049 tablet pc na een loop van tijd steeds trager oplaadt. Dit kan ontstaan door bepaalde redenen. Zorg ervoor dat alle applicaties helemaal afgesloten zijn en niet op de achtergrond actief staan. Daarnaast zorgt de vliegtuigstand er vaak ook voor dat de Amazon 58-000049 tablet pc sneller opgeladen zal worden. Als je de vliegtuigstand inschakelt, worden alle in- en uitgaande signalen uitgezet. Daardoor kun je internet niet meer gebruiken. Je kunt de vliegtuigstand eenvoudig weer uitschakelen. 
Een andere reden kan zijn dat de oplader defect is gegaan. Het verstandigst is om de lader te gebruiken die meegeleverd wordt in de doos van de Amazon tablet.opladers kunnen beschadigd worden door bijvoorbeeld een kabelbreuk, waardoor de Amazon tablet minder snel wordt opgeladen. Wij raden je aan om de tablet een keer met een andere oplader op te laden. Zodat je zeker weet dat het niet aan je oplader ligt.
Mogelijke oplossingen:
Alle applicaties geheel afsluiten
Vliegtuigstand inschakelen
Andere oplader proberen.
Nieuwe batterij
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do Amazon 58-000049,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.

Acheter batterie Amazon 58-000049, Nouvelle Batterie Amazon 58-000049 - Détails du produit Batterie pour Amazon 58-000049

Tablet batterij voor Amazon 58-000049 . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-01-2018 à 07h24

 Nieuwe en Hoogwaardige Adapter Dell 332-1831 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

HP 503377 Laptop-oplader

Motorola WX30 Batterij 300mAh 3.8V

Deze Dell Laptop adapter is voor 100% geschikt als vervaning van uw Dell 332-1831 Laptop adapter. Elke Dell laptop-oplader vindt u eenvoudig bij accu-pc.nl. Voor elk type Dell hebben wij vrijwel alle Dell adaptor modellen op voorraad. Elke Dell adaptor beschikbaar in de webshop is op voorraad, direct leverbaar en voorzien van één jaar volledige garantie.Het modelnummer en de serie van uw laptop vindt u bij Dell 332-1831 laptops over het algemeen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Zo vindt u eenvoudig welke Dell 332-1831 laptop-oplader u nodig hebt. 

Lader voor DELL 332-1831 310-3149 - Laptop-oplader voor DELL Inspiron 15 M1P9 Slim 65W Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/dell/332-1831-adapter-178406.html, 
Dell 332-1831 adapter
Ingangsspanning:100 ~ 240V, 50~ 60HzUOutput voltage:19.5V~3.34A , 65 WattDimension:7.4mm*5.0mmColor:blackMerknaam:DellNieuw en lage prijs Dell 332-1831, vervangende Laptop adapters. Deze Dell 332-1831 charger 19.5V~3.34A , 65 Watt is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for DELL Inspiron 15 M1P9 Slim 65W 
Adapter Part Numbers:
Connector: 7.4mm*5.0mm
PA-12, PA12, 9T215, NADP-90KB, 00001, 310-2860, 310-3149, 310-4408, 310-7251, 310-7696, 310-7697, 310-7866, 310-8363, 310-8941, 310-9048, 310-9050, 310-9249, 310-9438, 310-9439, 5U092, DF263, F7970, HF991, MK911, N2765, N2768, NF642, PA-1650-05D, PC531, XD733, XD802, YR733 
Is mijn Dell 332-1831 laptop-oplader kapot?
Is mijn laptop adapter kapot of een ander onderdeel?
Het is niet altijd makkelijk om met zekerheid te zeggen dat de adapter van uw laptop defect is. Het kan immers ook de laptop zelf zijn of de laptop accu kan kapot zijn. Het is belangrijk om zeker te weten dat het wel degelijk uw laptop adapter is die er voor zorgt dat uw laptop niet meer laadt. Het zou vervelend zijn als u een adapter koopt en er dan achter komt dat uw laptop accu kapot is. Om te controleren of uw laptop adapter kapot is begint u altijd met de accu uit de laptop te klikken. Zo weet u zeker dat het probleem niet in de accu zit.
Werkt uw laptop zodra deze aan de kabel ligt wel gewoon? Dan is uw accu het probleem. Als uw laptop af en toe de verbinding verliest zodra u de kabel wat heen en weer beweegt is het probleem waarschijnlijk een kabelbreuk. Een kabel vervangen is alleen nuttig bij de voedingskabel (vanaf het stopcontact naar het adapter blokje). Het stuk kabel aan het adapter blok is te vervangen, maar dit is meestal de moeite niet waard. Een nieuwe adapter kost slechts enkele tientjes.
Soms heeft de Dell 332-1831 laptop-oplader een lampje dat aangeeft of de adapter werkt. Is dit lampje uit dan is de adapter (meestal) kapot. Soms is het lampje op de adapter wel aan maar werkt de adapter niet. En soms zit er helemaal geen lampje op de adapter. In die gevallen zult u met een andere 332-1831 adapter even moeten proberen of de laptop daarmee wel werkt. Houdt er wel rekening mee dat niet elke adapter op elke laptop kan worden aangesloten,ook al past de connector. 
wat doet de Dell 332-1831 laptop adapter eigenlijk?
Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv's, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor jouw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos moet worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe Dell 332-1831 adapter is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops. 
Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in 'stukjes te hakken' (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam 'schakelende' voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning.
Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Dell 332-1831 - Laptop-oplader voor Dell
PL: Zasilacze do Dell 332-1831
FR:Chargeur alimentation secteur Dell 332-1831
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-01-2018 à 07h24

 Koop accu voor CLEVO N240BAT-4 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Deze CLEVO N240BAT-4 accu is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke die wij kunnen bieden. Elke accu in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze CLEVO N240BAT-4 batterij.

BATTERIJ CLEVO N240BAT-4

Batterijcapaciteit:32Wh
Batterijvoltage : 14.8V (not Compatible 10.8V or 11.1V)

Laptop accu /  Batterij Voor CLEVO /  Batterij CLEVO N240BAT-4

 

Dit product is ook bekend als:
N240BAT-4 6-87-N24JS-42F2-1
Accu's Geschikt voor modellen
CLEVO N240/N241/BU/JU/LU/PU
Wanneer een laptopaccu ouder wordt, gaat de accucapaciteit achteruit. Dit betekent dat een volle accu steeds sneller leegloopt. Dit los je gemakkelijk op door jouw laptopaccu te vervangen. Wil je een kwalitatief goede laptopaccu, maar dan voordeliger en met langere garantie? Reis je veel? Dan kan een extra laptopaccu handig zijn. Zo heb jij altijd en overal stroom. Vind hier jouw laptopaccu via het model- of typenummer van jouw laptop.
Hoe kan ik de levensduur van mijn CLEVO N240BAT-4 laptop batterij verlengen?
Weerhoud de batterij van vroegtijdige slijtage door weinig gebruik.
Veel mensen gaan ervan uit dat de batterij wordt gebruikt wanneer de laptop is aangesloten op het stopcontact. Dit is niet het geval. Wanneer uw laptop is aangesloten op het stopcontact, werkt uw laptop op de primaire stroombron, elektriciteit van uw AC-adapter kabel. Als uw laptop is aangesloten met het netsnoer, is de accu in een stand-by staat. De batterij gaat alleen stroom leveren aan uw laptop wanneer u de stekker uit het stopcontact wordt gehaald. Als uw laptop voor langere tijd is aangesloten, is uw laptop batterij letterlijk aan aftakelen, door het gebrek aan 'lichaamsbeweging'. Het is waar dat de batterij elke dag een klein deel van zijn lading verliest en dat dit wordt bijgeladen met het netsnoer, maar dit is niet genoeg oefening om je batterij van de computer in topvorm te houden. Werk gedurende 30 minuten tot een uur een keer per week op de batterij, dat is voldoende om uw notebook batterij actief en in goede vorm te houden. Dit is misschien wel de meest voorkomende reden dat computer batterijen voortijdig verslijten.
Laat uw laptop batterij nooit helemaal leeg lopen!
De tweede meest voorkomende reden waarom de CLEVO N240BAT-4 laptop-batterijen voortijdig uitvallen is dat ze vaak helemaal worden ontladen. Onderzoek toont aan dat lithium-ion batterijen de langste levensduur hebben als ze niet te ver worden ontladen en daardan weer worden geladen. Het is niet schadelijk voor de batterij voor 5-10 minuten de laptop op de accu te gebruiken en hem daarna weer aan het netstroom te pluggen. Mensen verwarren vaak de hedendaagse Lithium batterijen met de oudere NiCad batterijen in elektrische gereedschappen. Met NiCad batterijen, wilde je juist een batterij helemaal leeg laten lopen om een verkorting van de levensduur te voorkomen door het "memory-effect". Probeer uw batterij nooit helemaal te ontladen, het werken op uw laptop met een batterij met weinig lading, zal de levensduur aanzienlijk verkorten.
Het volledig ontladen van uw N240BAT-4 laptop batterij kan uw batterij definitief vernietigen.
Als een computer batterij voorbij de kritieke 3%-grens is ontladen, kan het zo zijn dat de accu niet meer in staat is om opnieuw te worden opgeladen. De batterij is hierdoor onbruikbaar geworden. Een laptop batterij heeft een kleine hoeveelheid stroom nodig, om de communicatie over en weer te sturen met de laptop om de accu op te laden. Een batterij in een "verzwakte staat" is een goede kandidaat voor deze fatale vergissing. Wanneer een batterij, gloednieuw, of inactief is geweest voor meer dan 2 maanden, dan is deze in een verzwakte staat en moet worden geconditioneerd met 4-5 partiële ontlading en opladingen om de volle capaciteit weer te bereiken.
Een nieuwe CLEVO N240BAT-4 accu kan bij de batterij-pictogram op uw computer aan geven dat u een lage batterij conditie heeft. Wij raden u aan om deze batterij 's nachts volledig op te landen in uw notebook computer. Als u uw accu vervangt wanneer de computer aan staat ( aan de netstroom ) kan het nodig zijn om uw computer af te sluiten en opnieuw op te starten, zodat uw notebook of laptop uw nieuwe batterij herkent.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do laptopów CLEVO N240BAT-4,Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.

Acheter batterie CLEVO N240BAT-4, Nouvelle Batterie CLEVO N240BAT-4 - Détails du produit Batterie pour CLEVO N240BAT-4

CLEVO N240BAT-4 Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-01-2018 à 07h25


Historique : 03-01-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 01-08-2017 à 10h24 | Mis à jour le 11-10-2018 à 10h22 | Note : Pas de note