Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

YLLPHETS

Uw laptop model vind u in de meeste gevallen op de onderkant van de laptop op een sticker. Het wordt meestal aangeduid met Model: if Model No:. In sommige gevallen is het helemaal uitgeschreven, zoals Pavilion dv6-1240ed. Soms staat alleen het laatste deel op de sticker, zoals 1240ed. In dit geval vindt u de serie (DV6-1200 series) vaak apart aangegeven. Indien er geen sticker is of deze niet meer leesbaar is, kunt u ook de accu verwijderen en kijken of in het accuvak uw type staat aangegeven.

WAT IS HET LAPTOP MODEL?

Het laptop model is een uniek nummer dat aangeeft welke laptop u precies heeft. Alle laptops van een bepaald model hebben dezelfde hardware, standaardsoftware en randapparatuur. Op basis van de laptop modelnummers koppelen wij de producten in de webshop. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u een laptop adapter of laptop accu zoekt, u altijd terecht komt bij het juiste product.WAAR ZIT DE STICKER MET HET MODELNUMMER?

De sticker zit normaal gesproken aan de onderkant van de laptop. De exacte plek op de onderkant variëert sterk van merk tot merk en zelfs van model tot model. Het is voor ons hierom moeilijk vast te stellen waar bij uw laptop de sticker precies zit. Meestal staat op dezelfde sticker ook het serienummer (S/N).KAN IK OOK ZOEKEN OP HET SERIENUMMER?

Nee. Het serienummer is per laptop uniek en kan daarom helaas niet gebruikt worden. Aan de hand van het serienummer kan geen model achterhaald worden en per unieke laptop bestaat een uniek serienummer. U kunt het serienummer dus helaas niet gebruiken om in onze webshop vervangende onderdelen voor uw laptop te vinden.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- laptop adapter,laptop accu,NEWS
- news
- news

5 DERNIERS ARTICLES
- Laptop-oplader AD-48F19 voor LG 29inch LED HD TV Power Supply Charger Lage Prijs
- Nouveaux Samsung produits Samsung BT550ABE 6000MAH/22.8Wh 3.8V/4.35V.
- Haute Qualité accu tablet Samsung EB-BT280ABE
- Neuf accu tablet Samsung EB-BT567ABA
- Vervangende Laptop-oplader voor ACDP-160D01
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter yllphets à vos favoris
 batterij BL268 compatible Lenovo ZUK Z2 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De Lenovo ZUK Z2 Batterij BL268 is de perfecte vervanging voor uw huidige batterij. Wanneer u uw Samsung Galaxy Note 4 meerdere malen per dag op moet laden, of wanneer uw toestel helemaal niet meer op wil starten, kan dit de schuld zijn van de accu. Het is dan slim deze te vervangen met de Lenovo ZUK Z2 batterij BL268!

BATTERIJ LENOVO BL268

Batterijcapaciteit:3500mah/13.4wh
Batterijvoltage : 3.82V

Smartphone batterij /  Batterij Voor Lenovo /  Batterij Lenovo BL268

Dit product is ook bekend als:
BL268
Accu's Geschikt voor modellen
Lenovo ZUK Z2
Productbeschrijving
Veel Lenovo ZUK Z2 gebruikers laden hun telefoon dagelijks dag op, waardoor tekenen van slijtage kunnen optreden vanaf ongeveer een jaar na ingebruikname van de smartphone. U zult dan merken dat de stand-by tijd van uw Lenovo smartphone achteruit gaat en u niet meer volop gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die de Lenovo ZUK Z2 u bieden. Deze hoge kwaliteit Lenovo BL268 accu is dan de oplossing om uw huidige batterij te vervangen zodat u weer volop gebruikt kunt maken van uw Lenovo smartphone.
Hoge kwaliteit Lenovo Batterij BL268 accu
Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit Lenovo BL268 batterij presteert uw Lenovo Batterij BL268 weer als nieuw!
Wist u dat uw batterij afneemt als u uw Lenovo Batterij BL268 veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw Lenovo Batterij BL268 ?lui? wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze hoge kwaliteit Lenovo BL268 batterij!
Bij accu-pc.nl bestelt u voordelig een nieuwe en 100% hoge kwaliteit Lenovo BL268 batterij voor uw Lenovo Batterij BL268 telefoon. Inclusief 12 maanden garantie! 
mAh: milliampère-uur
De capaciteit van de Lenovo BL268 batterij voor uw Lenovo Batterij BL268 toestel wordt uitgedrukt in 3500mah/13.4wh. Hoe hoger deze stroomsterkte is, hoe langer uw telefoon op een dag meegaat. Mijn batterij is snel leeg 
Schakel alle gegevensverbindingen via mobiele netwerken uit om de batterij te sparen als u internet niet gebruikt. Dit betekent niet dat uw apparaat geen gegevens via andere draadloze netwerken kan verzenden.
Schakel GPS, Bluetooth en Wi-Fi-verbindingen uit wanneer u deze functies niet nodig hebt.
Verhoog het synchronisatie-interval voor uw e-mail, agenda en contacten.
Houd uw batterijcapaciteit in de gaten en controleer welke applicaties de meeste batterijcapaciteit verbruiken.
Sluit applicaties af die u niet gebruikt.
Verlaag het helderheidsniveau van het scherm.
Schakel het scherm op het apparaat uit als het apparaat is aangesloten op een extern scherm.
Schakel het apparaat uit of activeer de vliegtuigmodus in als u zich in een gebied zonder netwerkdekking bevindt. Als u dit niet doet, zoekt het apparaat steeds opnieuw naar beschikbare netwerken en dat kost energie.
Schakel live achtergrond uit.
Werk uw apparaat bij om u te verzekeren van optimale prestaties en de nieuwste verbeteringen. 
Zet de fabrieksinstellingen terug. Dit is soms de beste oplossing als uw apparaat niet meer goed werkt, maar hierbij wordt wel alle persoonlijke inhoud verwijderd in het interne geheugen van uw apparaat. Maak een back-up van de gegevens die u wilt behouden.
Gebruik een hoge kwaliteit headset van Lenovo om muziek te luisteren. Een headset verbruikt minder Lenovo BL268 batterij vermogen dan de luidsprekers van het apparaat.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do Lenovo BL268,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.

Acheter batterie Lenovo BL268, Nouvelle Batterie Lenovo BL268 - Détails du produit Batterie pour Lenovo BL268

Lenovo BL268 GSM Batterij. Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-01-2018 à 05h03

 Lenovo 710-14IKB-20V 2.25A 45W oplader voor Lenovo Laptops Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter Lenovo 710-14IKB voor Lenovo Flex 4 11 14 15 Yoga 710-14IKB 510 B50-10 Ideapad 100. 

Lader voor LENOVO 710-14IKB - Laptop-oplader voor Lenovo Flex 4 11 14 15 Yoga 710-14IKB 510 B50-10 Ideapad 100 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/lenovo/710-14IKB-adapter-179032.html, 
Lenovo 710-14IKB adapter
Ingangsspanning:100-240V ~ 1.7A 50/60Hz (for worldwide use)UOutput voltage:20V 2.25A 45WDimension:4.0*1.7mmColor:Merknaam:LenovoNieuw en lage prijs Lenovo 710-14IKB, vervangende Laptop adapters. Deze Lenovo 710-14IKB charger 20V 2.25A 45W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for Lenovo Flex 4 11 14 15 Yoga 710-14IKB 510 B50-10 Ideapad 100 
Adapter Part Numbers:
710-14IKB
Is mijn Lenovo 710-14IKB laptop-oplader kapot?
Is mijn laptop adapter kapot of een ander onderdeel?
Het is niet altijd makkelijk om met zekerheid te zeggen dat de adapter van uw laptop defect is. Het kan immers ook de laptop zelf zijn of de laptop accu kan kapot zijn. Het is belangrijk om zeker te weten dat het wel degelijk uw laptop adapter is die er voor zorgt dat uw laptop niet meer laadt. Het zou vervelend zijn als u een adapter koopt en er dan achter komt dat uw laptop accu kapot is. Om te controleren of uw laptop adapter kapot is begint u altijd met de accu uit de laptop te klikken. Zo weet u zeker dat het probleem niet in de accu zit.
Werkt uw laptop zodra deze aan de kabel ligt wel gewoon? Dan is uw accu het probleem. Als uw laptop af en toe de verbinding verliest zodra u de kabel wat heen en weer beweegt is het probleem waarschijnlijk een kabelbreuk. Een kabel vervangen is alleen nuttig bij de voedingskabel (vanaf het stopcontact naar het adapter blokje). Het stuk kabel aan het adapter blok is te vervangen, maar dit is meestal de moeite niet waard. Een nieuwe adapter kost slechts enkele tientjes.
Soms heeft de Lenovo 710-14IKB laptop-oplader een lampje dat aangeeft of de adapter werkt. Is dit lampje uit dan is de adapter (meestal) kapot. Soms is het lampje op de adapter wel aan maar werkt de adapter niet. En soms zit er helemaal geen lampje op de adapter. In die gevallen zult u met een andere 710-14IKB adapter even moeten proberen of de laptop daarmee wel werkt. Houdt er wel rekening mee dat niet elke adapter op elke laptop kan worden aangesloten,ook al past de connector. 
wat doet de Lenovo 710-14IKB laptop adapter eigenlijk?
Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv's, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor jouw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos moet worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe Lenovo 710-14IKB adapter is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops. 
Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in 'stukjes te hakken' (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam 'schakelende' voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning.
Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Lenovo 710-14IKB - Laptop-oplader voor Lenovo
PL: Zasilacze do Lenovo 710-14IKB
FR:Chargeur alimentation secteur Lenovo 710-14IKB
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

Sony 149311714 Laptop-oplader

DELL GX620DT 745DT Laptop-oplader

Lenovo L14D2P31 Batterij 7000mAh/26.60wh 3.8V

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-01-2018 à 05h03

 ResMed 370002 LAPTOP ADAPTER 24V 3.75A, 90W Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Deze ResMed Laptop adapter is voor 100% geschikt als vervaning van uw ResMed 370002 Laptop adapter. Elke ResMed laptop-oplader vindt u eenvoudig bij accu-pc.nl. Voor elk type ResMed hebben wij vrijwel alle ResMed adaptor modellen op voorraad. Elke ResMed adaptor beschikbaar in de webshop is op voorraad, direct leverbaar en voorzien van één jaar volledige garantie.Het modelnummer en de serie van uw laptop vindt u bij ResMed 370002 laptops over het algemeen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Zo vindt u eenvoudig welke ResMed 370002 laptop-oplader u nodig hebt. 

Lader voor RESMED 370002 - Laptop-oplader voor Resmed CPAP and BiPAP Machines S10 Series Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/resmed/370002-adapter-179018.html, 
ResMed 370002 adapter
Ingangsspanning:100-240V 50-60Hz (for worldwide use)UOutput voltage:24V 3.75A, 90W Dimension:Color:Merknaam:ResMedNieuw en lage prijs ResMed 370002, vervangende Laptop adapters. Deze ResMed 370002 charger 24V 3.75A, 90W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for Resmed CPAP and BiPAP Machines S10 Series 
Adapter Part Numbers:
370002
Is mijn ResMed 370002 laptop-oplader kapot?
Is mijn laptop adapter kapot of een ander onderdeel?
Het is niet altijd makkelijk om met zekerheid te zeggen dat de adapter van uw laptop defect is. Het kan immers ook de laptop zelf zijn of de laptop accu kan kapot zijn. Het is belangrijk om zeker te weten dat het wel degelijk uw laptop adapter is die er voor zorgt dat uw laptop niet meer laadt. Het zou vervelend zijn als u een adapter koopt en er dan achter komt dat uw laptop accu kapot is. Om te controleren of uw laptop adapter kapot is begint u altijd met de accu uit de laptop te klikken. Zo weet u zeker dat het probleem niet in de accu zit.
Werkt uw laptop zodra deze aan de kabel ligt wel gewoon? Dan is uw accu het probleem. Als uw laptop af en toe de verbinding verliest zodra u de kabel wat heen en weer beweegt is het probleem waarschijnlijk een kabelbreuk. Een kabel vervangen is alleen nuttig bij de voedingskabel (vanaf het stopcontact naar het adapter blokje). Het stuk kabel aan het adapter blok is te vervangen, maar dit is meestal de moeite niet waard. Een nieuwe adapter kost slechts enkele tientjes.
Soms heeft de ResMed 370002 laptop-oplader een lampje dat aangeeft of de adapter werkt. Is dit lampje uit dan is de adapter (meestal) kapot. Soms is het lampje op de adapter wel aan maar werkt de adapter niet. En soms zit er helemaal geen lampje op de adapter. In die gevallen zult u met een andere 370002 adapter even moeten proberen of de laptop daarmee wel werkt. Houdt er wel rekening mee dat niet elke adapter op elke laptop kan worden aangesloten,ook al past de connector. 
wat doet de ResMed 370002 laptop adapter eigenlijk?
Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv's, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor jouw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos moet worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe ResMed 370002 adapter is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops. 
Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in 'stukjes te hakken' (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam 'schakelende' voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning.
Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor ResMed 370002 - Laptop-oplader voor ResMed
PL: Zasilacze do ResMed 370002
FR:Chargeur alimentation secteur ResMed 370002
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

Bose 063404 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Bose 88796 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Philips HF12 Laptop-oplader

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-01-2018 à 05h04


Historique : 06-01-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 01-08-2017 à 10h24 | Mis à jour le 11-10-2018 à 10h22 | Note : Pas de note