Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

YLLPHETS

Uw laptop model vind u in de meeste gevallen op de onderkant van de laptop op een sticker. Het wordt meestal aangeduid met Model: if Model No:. In sommige gevallen is het helemaal uitgeschreven, zoals Pavilion dv6-1240ed. Soms staat alleen het laatste deel op de sticker, zoals 1240ed. In dit geval vindt u de serie (DV6-1200 series) vaak apart aangegeven. Indien er geen sticker is of deze niet meer leesbaar is, kunt u ook de accu verwijderen en kijken of in het accuvak uw type staat aangegeven.

WAT IS HET LAPTOP MODEL?

Het laptop model is een uniek nummer dat aangeeft welke laptop u precies heeft. Alle laptops van een bepaald model hebben dezelfde hardware, standaardsoftware en randapparatuur. Op basis van de laptop modelnummers koppelen wij de producten in de webshop. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u een laptop adapter of laptop accu zoekt, u altijd terecht komt bij het juiste product.WAAR ZIT DE STICKER MET HET MODELNUMMER?

De sticker zit normaal gesproken aan de onderkant van de laptop. De exacte plek op de onderkant variëert sterk van merk tot merk en zelfs van model tot model. Het is voor ons hierom moeilijk vast te stellen waar bij uw laptop de sticker precies zit. Meestal staat op dezelfde sticker ook het serienummer (S/N).KAN IK OOK ZOEKEN OP HET SERIENUMMER?

Nee. Het serienummer is per laptop uniek en kan daarom helaas niet gebruikt worden. Aan de hand van het serienummer kan geen model achterhaald worden en per unieke laptop bestaat een uniek serienummer. U kunt het serienummer dus helaas niet gebruiken om in onze webshop vervangende onderdelen voor uw laptop te vinden.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- laptop adapter,laptop accu,NEWS
- news
- news

5 DERNIERS ARTICLES
- Laptop-oplader AD-48F19 voor LG 29inch LED HD TV Power Supply Charger Lage Prijs
- Nouveaux Samsung produits Samsung BT550ABE 6000MAH/22.8Wh 3.8V/4.35V.
- Haute Qualité accu tablet Samsung EB-BT280ABE
- Neuf accu tablet Samsung EB-BT567ABA
- Vervangende Laptop-oplader voor ACDP-160D01
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter yllphets à vos favoris
 Koop accu voor ASUS C11N1312 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Door de ASUS C11N1312 accu van uw tablet tijdig te vervangen geniet u van een langere gebruiksduur zonder opladen. Dit betekent dat u optimaal gebruik kunt maken van de apps, camera en internetbrowser van uw tablet.

BATTERIJ ASUS C11N1312

Batterijcapaciteit:19Wh
Batterijvoltage : 3.75V

Tablet batterij vervangen - helemaal nieuw accu tablet /  Batterij Voor ASUS /  Batterij ASUS C11N1312

Dit product is ook bekend als:
C11N1312
Accu's Geschikt voor modellen
ASUS Notebook T serie Pad Transformer Book TX201LA
BATTERIJ BESPAARTIPS VOOR ANDROID TABLETS
BATTERIJ BESPAREN ALS JE HET TABLET NIET GEBRUIKT
Een veelvoorkomende ergernis bij tabletgebruikers is dat de ASUS C11N1312 batterij leegloopt wanneer je het tablet een aantal uren of dagen niet gebruikt. Deze leegloop ontstaat doordat het tablet in de slaapstand toch steeds bezig is met het ontvangen van notificaties en het synchroniseren van informatie. Je kunt dit voorkomen door achtergronddata uit te zetten wanneer je klaar bent met het gebruiken van het tablet. Op veel toestellen kun je deze functies uitzetten via de instellingen aan de bovenkant van je scherm (veeg van bovenaf omlaag om het menu te openen). WiFi, Bluetooth, GPS en Synchroniseren kunnen worden uitgeschakeld, en de spaarstand ingeschakeld. Het is ook mogelijk om de power control-widget op je bureaublad te plaatsen. Deze is in veel Android-versies (maar niet alle) te vinden in het widgetmenu, dit is het tabje naast het menu met alle apps.
APPS UITSCHAKELEN
Wanneer je een app sluit, werkt deze vaak nog door op de achtergrond. Om een app werkelijk uit te schakelen, moet je het menu met actieve applicaties openen en de apps handmatig uitzetten door ze uit beeld te swipen. De meeste toestellen hebben een speciale knop waarmee je dit menu kunt openen, te vinden naast de home- en back-knop. Bij sommige toestellen moet je de home-knop lang ingedrukt houden om het menu te openen.
NOTIFICATIES UITSCHAKELEN
Je kunt ook alleen de notificaties uitschakelen van een of meerdere apps. Als je veel apps op je tablet hebt die notificaties versturen, kun je hiermee al winst behalen. Ga naar Instellingen > Notificaties en vervolgens naar App notificaties. Hier kun je instellen van welke apps je geen meldingen meer wilt ontvangen. Een andere mogelijkheid is om naar Applicatiebeheer te gaan, en daar de app te selecteren die meldingen stuurt. Bij elke app kun je vervolgens de meldingen uitzetten.
ENERGIEVRETERS OPSPOREN
Sommige apps en functies kosten veel meer ASUS C11N1312 tablet pc accu capaciteit dan anderen. Wil je weten waardoor het snel leeglopen van je accu veroorzaakt wordt, ga dan naar Instellingen en vervolgens naar Batterij. Je ziet dan welke apps en functionaliteiten de meeste stroom kosten.
AUTOMATISCH UPDATEN UITSCHAKELEN
Het automatisch updaten van apps is een karwei dat behoorlijk wat stroom kan kosten. Je kunt dit uitschakelen bij Instellingen in de Google Play Store. De Instellingen bevinden zich links van het zichtbare scherm (veeg naar rechts vanaf de linkerkant van je scherm). SPAARSTAND INSCHAKELEN
De spaarstand zorgt ervoor dat je ASUS C11N1312 tablet pc accu langer meegaat door het automatisch beperken van de meeste achtergronddata en locatieservices van je tablet. Dit betekent dat apps die werken op basis van synchronisatie dit pas gaan doen wanneer je ze opent. Je vindt de spaarstand meestal in het instellingenmenu bij tablet pc Batterij.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do ASUS C11N1312,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.

Acheter batterie ASUS C11N1312, Nouvelle Batterie ASUS C11N1312 - Détails du produit Batterie pour ASUS C11N1312

Tablet batterij voor ASUS C11N1312 . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-01-2018 à 03h25

 Nieuwe en Hoogwaardige Adapter Dell DA65NS4-00 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Het komt wel eens voor dat de voedingsadapter van de laptop het vroegtijdig begeeft. Het is daarna niet meer mogelijk de laptop op te laden en wanneer deze leeg is gaat de computer niet eens meer aan. Gelukkig is het ook mogelijk de Dell DA65NS4-00 laptop-oplader los aan te schaffen. U wilt de garantie dat uw vervangingsvoedingsadapter aan de strengste veiligheidsnormen voldoet en dat deze echt compatibel is met uw laptop. 

Lader voor DELL DA65NS4-00 LA65NS2-00 PA-21 - Laptop-oplader voor Dell Inspiron 1750 Dell XPS M1330 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/dell/DA65NS4-00-adapter-178653.html, 
Dell DA65NS4-00 adapter
Ingangsspanning:AC 100-220V,50-60HzUOutput voltage:19.5V 3.34ADimension:7.4mm*5.0mmColor:Merknaam:DellNieuw en lage prijs Dell DA65NS4-00, vervangende Laptop adapters. Deze Dell DA65NS4-00 charger 19.5V 3.34A is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for Dell Inspiron 1750 Dell XPS M1330 
Adapter Part Numbers:
PA-21 Family, ADP-65AH B, DA65NS4-00, HR763, LA65NS2-00, NX061, 0NX061, PA-1650-02DW, PA-1650-020W, XK850, 0XK850, YR719,YR733, 0YR733,HR763,0HR763, 310-9249, 330-0395, PP41L, PP42L

Waarom laadt mijn laptop niet op?
Wanneer uw laptop niet meer oplaadt maar verder nog normaal functioneert, dan ligt dit in de meeste gevallen aan de laptop accu. Wanneer de laptop echter niet oplaadt en na enige tijd helemaal niet meer aangaat ligt het aan de Dell DA65NS4-00 laptop adapter. Hieronder vindt u uitgebriede informatie over het vaststellen waar de fout zit.
Diagnose laadprobleem
Wanneer uw laptop niet meer oplaadt, kunt u de volgende stappen ondernemen om vast te stellen waar het probleem zit. Op deze manier vindt u eenvoudig de fout en kunt u deze oplossen en zo snel mogelijk weer aan de slag met uw laptop.
Controleer of de adapter juist is aangesloten
In de meeste gevallen heeft zowel de adapter als de laptop een indicatielampje dat aangeeft of de adapter werkt en of deze stroom doorgeeft aan de laptop. Het lampje op de adapter zal altijd aan moeten zijn wanneer alles correct aangesloten is en de adapter functioneert. Gaat het lampje op de adapter en/of het lampje op de laptop niet aan? Controleer dan of de adapter juist op de laptop is aangesloten en of de oplader op de netstroom zit.
Zoek naar foutindicatie in uw besturingssysteem
Wanneer de accu in uw laptop niet meer goed is, geeft het besturingssysteem dit meestal aan via een melding. In Windows Vista en Windows 7 komt er een kruisje rechtsonderin uw scherm met de melding "Overweeg uw accu te vervangen". Bij een Apple laptop met OS X ziet u wanneer u op het batterij-icoontje rechtsboven klikt de melding "Vervang nu", "Spoedig vervangen" of "Onderhoud vereist". Verwijder de laptop accu
Indien u geen foutmelding van het besturingssysteem ontvangt, kunt u de accu uit de laptop verwijderen. Hiervoor dient u eerst de laptop uit te schakelen. Vervolgens draait u de laptop om en haalt u de schuifjes over naast de accu. Nu kunt u de accu uit de laptop tillen. Laptop defect?
Heeft u de bovenstaande stappen doorlopen, een nieuwe laptop accu en/of adapter bestelt en de laptop laadt nog steeds niet? Dan bestaat de mogelijkheid dat uw laptop niet meer oplaadt door een intern defect. Dit defect zit in veel gevallen in de plug waar de adapter in de laptop zit. Het kan echter ook in het moederbord zitten.
Zonder nieuwe Dell DA65NS4-00 laptop-oplader of nieuwe accu is het echter niet mogelijk een dergelijk defect vast te stellen. Mocht u bij ons een laptop accu of een laptop adapter aangeschaft hebben en uw laptop blijkt defect? Dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren en heeft u recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.
WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN NIEUWE Dell DA65NS4-00 LAPTOP-OPLADER?
Om de juiste keuze te maken voor een adapter kun je het beste de specificaties op je oude adapter bekijken. Op de achterkant van de adapter moet je even goed kijken naar de spanning (Volt), de stroom (A) en plug. Ook staat er op de meeste nieuwe accu’s een snelcode die je in kunt toetsen in ons zoekveld linksboven op de website.
De spanning wordt aangegeven in Volt. Voor iedere laptop ligt de output waarde tussen de 18 en 20 volt. Wanneer je een Dell DA65NS4-00 laptop adapter met een te lage spanning aansluit, zal de laptop meestal niet werken of in ieder geval is dit slecht voor de accu; deze wordt dan tegelijk opgeladen en ontladen, terwijl de laptop lader zelf heel heet zal worden. Een te hoge spanning is gevaarlijker en vaak slecht voor het aangesloten apparaat en soms tevens voor de (zekering van de) adapter. Een afwijking in het voltage van 5% (dus 5% hoger of 5% lager) wordt over het algemeen gezien als normaal. Het output voltage van een adapter (bv. 19 Volt) hoeft overigens niet hetzelfde te zijn als van de accu (bv. 14,8 Volt). Dit is te danken aan het feit dat de adapter niet alleen de laptop moet voeden, maar daarnaast de accu ook nog moet opladen.
De maximale stroomsterkte van de adapter (milliAmpère, mA), mag hoger zijn, maar niet lager dan wat de laptop aan stroom vraagt. Wees niet bang dat hogere stroomwaarden de laptop overbelasten; het tegendeel is juist waar. Als een laptop 100mA verbruikt en u past een zwaardere adapter toe (bijv. 400mA), dan is dat geen probleem. De laptop-oplader kan dit gemakkelijk aan. Maar wanneer je een 100mA adapter aansluit op een laptop die 400mA trekt, dan geeft dat gegarandeerd problemen. De laptop lader brandt door of wordt gloeiend heet; dit is gevaarlijk! De spanning zal ook omlaag gaan en de stabilisatie werkt niet meer goed.
Tenslotte dien je erop te letten dat de connector goed past en de juiste polariteit heeft; zit de plus aan de rand of in het midden? Bij de standaard polariteit zit de tip in het midden positief en de ring negatief. Op de Dell DA65NS4-00 laptop-oplader moet één van beide symbooltjes hieronder vermeld zijn om dit te verduidelijken.
Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Dell DA65NS4-00 - Laptop-oplader voor Dell
PL: Zasilacze do Dell DA65NS4-00
FR:Chargeur alimentation secteur Dell DA65NS4-00
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-01-2018 à 03h25

 Dell PA-1650-02D3 LAPTOP ADAPTER 19.5V 3.34A 65W Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter Dell PA-1650-02D3 voor Dell Inspiron 5759. 

Lader voor DELL PA-1650-02D3 PA-1650-02D4 - Laptop-oplader voor Dell Inspiron 5759 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/dell/PA-1650-02D3-adapter-178652.html, 
Dell PA-1650-02D3 adapter
Ingangsspanning:100-240V 50-60HzUOutput voltage:19.5V 3.34A 65WDimension:4.5mm*3.0mmColor:blackMerknaam:DellNieuw en lage prijs Dell PA-1650-02D3, vervangende Laptop adapters. Deze Dell PA-1650-02D3 charger 19.5V 3.34A 65W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for Dell Inspiron 5759 
Adapter Part Numbers:
AA65NM121,GG2WG,HA65NS5-00,G6J41,MGJN9,74VT4,074VT4,PA-1650-02D3,PA-1650-02D4,LA65NS2-01,PA-12,,43NY4,DA65NM111
Waarom laadt mijn laptop niet op?
Wanneer uw laptop niet meer oplaadt maar verder nog normaal functioneert, dan ligt dit in de meeste gevallen aan de laptop accu. Wanneer de laptop echter niet oplaadt en na enige tijd helemaal niet meer aangaat ligt het aan de Dell PA-1650-02D3 laptop adapter. Hieronder vindt u uitgebriede informatie over het vaststellen waar de fout zit.
Diagnose laadprobleem
Wanneer uw laptop niet meer oplaadt, kunt u de volgende stappen ondernemen om vast te stellen waar het probleem zit. Op deze manier vindt u eenvoudig de fout en kunt u deze oplossen en zo snel mogelijk weer aan de slag met uw laptop.
Controleer of de adapter juist is aangesloten
In de meeste gevallen heeft zowel de adapter als de laptop een indicatielampje dat aangeeft of de adapter werkt en of deze stroom doorgeeft aan de laptop. Het lampje op de adapter zal altijd aan moeten zijn wanneer alles correct aangesloten is en de adapter functioneert. Gaat het lampje op de adapter en/of het lampje op de laptop niet aan? Controleer dan of de adapter juist op de laptop is aangesloten en of de oplader op de netstroom zit.
Zoek naar foutindicatie in uw besturingssysteem
Wanneer de accu in uw laptop niet meer goed is, geeft het besturingssysteem dit meestal aan via een melding. In Windows Vista en Windows 7 komt er een kruisje rechtsonderin uw scherm met de melding "Overweeg uw accu te vervangen". Bij een Apple laptop met OS X ziet u wanneer u op het batterij-icoontje rechtsboven klikt de melding "Vervang nu", "Spoedig vervangen" of "Onderhoud vereist". Verwijder de laptop accu
Indien u geen foutmelding van het besturingssysteem ontvangt, kunt u de accu uit de laptop verwijderen. Hiervoor dient u eerst de laptop uit te schakelen. Vervolgens draait u de laptop om en haalt u de schuifjes over naast de accu. Nu kunt u de accu uit de laptop tillen. Laptop defect?
Heeft u de bovenstaande stappen doorlopen, een nieuwe laptop accu en/of adapter bestelt en de laptop laadt nog steeds niet? Dan bestaat de mogelijkheid dat uw laptop niet meer oplaadt door een intern defect. Dit defect zit in veel gevallen in de plug waar de adapter in de laptop zit. Het kan echter ook in het moederbord zitten.
Zonder nieuwe Dell PA-1650-02D3 laptop-oplader of nieuwe accu is het echter niet mogelijk een dergelijk defect vast te stellen. Mocht u bij ons een laptop accu of een laptop adapter aangeschaft hebben en uw laptop blijkt defect? Dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren en heeft u recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.
WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN NIEUWE Dell PA-1650-02D3 LAPTOP-OPLADER?
Om de juiste keuze te maken voor een adapter kun je het beste de specificaties op je oude adapter bekijken. Op de achterkant van de adapter moet je even goed kijken naar de spanning (Volt), de stroom (A) en plug. Ook staat er op de meeste nieuwe accu’s een snelcode die je in kunt toetsen in ons zoekveld linksboven op de website.
De spanning wordt aangegeven in Volt. Voor iedere laptop ligt de output waarde tussen de 18 en 20 volt. Wanneer je een Dell PA-1650-02D3 laptop adapter met een te lage spanning aansluit, zal de laptop meestal niet werken of in ieder geval is dit slecht voor de accu; deze wordt dan tegelijk opgeladen en ontladen, terwijl de laptop lader zelf heel heet zal worden. Een te hoge spanning is gevaarlijker en vaak slecht voor het aangesloten apparaat en soms tevens voor de (zekering van de) adapter. Een afwijking in het voltage van 5% (dus 5% hoger of 5% lager) wordt over het algemeen gezien als normaal. Het output voltage van een adapter (bv. 19 Volt) hoeft overigens niet hetzelfde te zijn als van de accu (bv. 14,8 Volt). Dit is te danken aan het feit dat de adapter niet alleen de laptop moet voeden, maar daarnaast de accu ook nog moet opladen.
De maximale stroomsterkte van de adapter (milliAmpère, mA), mag hoger zijn, maar niet lager dan wat de laptop aan stroom vraagt. Wees niet bang dat hogere stroomwaarden de laptop overbelasten; het tegendeel is juist waar. Als een laptop 100mA verbruikt en u past een zwaardere adapter toe (bijv. 400mA), dan is dat geen probleem. De laptop-oplader kan dit gemakkelijk aan. Maar wanneer je een 100mA adapter aansluit op een laptop die 400mA trekt, dan geeft dat gegarandeerd problemen. De laptop lader brandt door of wordt gloeiend heet; dit is gevaarlijk! De spanning zal ook omlaag gaan en de stabilisatie werkt niet meer goed.
Tenslotte dien je erop te letten dat de connector goed past en de juiste polariteit heeft; zit de plus aan de rand of in het midden? Bij de standaard polariteit zit de tip in het midden positief en de ring negatief. Op de Dell PA-1650-02D3 laptop-oplader moet één van beide symbooltjes hieronder vermeld zijn om dit te verduidelijken.
Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
NL:Lader voor Dell PA-1650-02D3 - Laptop-oplader voor Dell
PL: Zasilacze do Dell PA-1650-02D3
FR:Chargeur alimentation secteur Dell PA-1650-02D3
Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-01-2018 à 03h25

 Toshiba PA5097U-1BRS 14.8V 3380mAh/52Wh accu Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nieuwste technologie: de nieuwste technieken, het laagste gewicht. De grootste accu Toshiba PA5097U-1BRS leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe PA5097U-1BRS batterij, goedkope, snelle levering, goede service. 100% nieuwe hoogwaardige vervangende Batterij PA5097U-1BRS,1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

BATTERIJ TOSHIBA PA5097U-1BRS

Batterijcapaciteit:3380mAh/52Wh
Batterijvoltage : 14.8V

Laptop accu /  Batterij Voor Toshiba /  Batterij Toshiba PA5097U-1BRS

Dit product is ook bekend als:
PA5097U-1BRS 
Accu's Geschikt voor modellen
Toshiba P000571850
Hoe kan ik de levensduur van mijn Toshiba PA5097U-1BRS laptop batterij verlengen?
Oplaadbare batterijen lopen leeg wanneer ze over een periode van tijd niet worden gebruikt.
Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar deze accu's niet in brandhaarden gooien, demonteren, beschadigen of kortsluiten. Is Het normaal dat een batterij warmte produceert terwijl deze wordt gebruikt en tijdens het opladen? Het is normaal bij notebook batterijen om warmte te produceren wanneer ze worden opgeladen en ook wanneer u werkt op de accu. Als energie wordt overgedragen binnen uw batterijcellen, is warmte een natuurlijk bijproduct.
Waarom presteert mijn Toshiba PA5097U-1BRS laptop accu minder na verloop van tijd?
Laptop accu's verliezen hun vermogen om een lading vast te houden. Dit is een normaal verschijnsel en is gemeenschappelijk voor alle oplaadbare laptop-batterijen. De meeste notebook batterijen vandaag de dag zijn gemaakt met geavanceerde materialen die hun lading veel langer vast houden dan eerdere technologieën gebruikt van slechts een paar jaar geleden. Toch is de levensduur van een laptop batterij vandaag de dag ongeveer 500 laadcycli. Voor de meeste gebruikers, 2-3 jaar is een typische levensduur van een laptop accu.
Hoe kan ik het gebruik van de stroom van mijn laptop tot een minimum te beperken?
Je laptop batterij gebruikersduur is afhankelijk van de capaciteit van uw laptop batterij en de hoeveelheid energie die uw computer trekt. U kunt op uw laptop de levensduur van de batterij maximaliseren door het veranderen van de hoeveelheid stroom die de computer trekt terwijl deze op batterijen werkt. Als Windows-gebruiker, binnen uw Control Panel sectie vindt u Energiebeheer. In deze sectie kunt u stroomverbruik en een laag stroomverbruik waarschuwingen te wijzigen. Windows-gebruikers zullen ook in staat zijn om de helderheid van het LCD-scherm te verlagen en hierdoor aanzienlijk de levensduur van de batterij verlengen . U kunt ook uw levensduur van de batterij verlengen door het minimaliseren van het gebruik van uw cd-en dvd-station.
Hoe de resterende levensduur van de PA5097U-1BRS batterij controleren
U kunt uw computers 'resterende levensduur van de batterij controleren door op uw batterij icoon of via de sectie Energiebeheer in het bedieningspaneel van de computer. De levensduur van de laptop batterij is afhankelijk van de kracht en capaciteit van uw laptop batterij en de hoeveelheid energie die uw computer trekt.
Hoe lang zal mijn Toshiba PA5097U-1BRS laptop accu mee gaan?
Gemiddelde looptijd is 1 1/2 uur tot 3 1/2 uur, afhankelijk van welke applicaties u gebruikt.Functies die meer stroom nodig hebben zal uw Toshiba PA5097U-1BRS laptop batterij sneller uitputten. Het bekijken van een DVD of het gebruik van uw cd-speler en afspelen en opnemen van muziek zijn intensieve functies en dit zal meer stroom verbruiken. Ook verschillende notebooks gebruiken meer energie dan andere. De meeste laptops hebben een power management control panel waar het verbruik kan worden verminderd, zoals het verminderen van de helderheid van het LCD-scherm. Externe accu's kunnen ook worden aangekocht om langer op accu's te kunnen werken.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do laptopów Toshiba PA5097U-1BRS,Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.

Acheter batterie Toshiba PA5097U-1BRS, Nouvelle Batterie Toshiba PA5097U-1BRS - Détails du produit Batterie pour Toshiba PA5097U-1BRS

Toshiba PA5097U-1BRS Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-01-2018 à 03h26


Historique : 09-01-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 01-08-2017 à 10h24 | Mis à jour le 11-10-2018 à 10h22 | Note : Pas de note