Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

YLLPHETS

Uw laptop model vind u in de meeste gevallen op de onderkant van de laptop op een sticker. Het wordt meestal aangeduid met Model: if Model No:. In sommige gevallen is het helemaal uitgeschreven, zoals Pavilion dv6-1240ed. Soms staat alleen het laatste deel op de sticker, zoals 1240ed. In dit geval vindt u de serie (DV6-1200 series) vaak apart aangegeven. Indien er geen sticker is of deze niet meer leesbaar is, kunt u ook de accu verwijderen en kijken of in het accuvak uw type staat aangegeven.

WAT IS HET LAPTOP MODEL?

Het laptop model is een uniek nummer dat aangeeft welke laptop u precies heeft. Alle laptops van een bepaald model hebben dezelfde hardware, standaardsoftware en randapparatuur. Op basis van de laptop modelnummers koppelen wij de producten in de webshop. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u een laptop adapter of laptop accu zoekt, u altijd terecht komt bij het juiste product.WAAR ZIT DE STICKER MET HET MODELNUMMER?

De sticker zit normaal gesproken aan de onderkant van de laptop. De exacte plek op de onderkant variëert sterk van merk tot merk en zelfs van model tot model. Het is voor ons hierom moeilijk vast te stellen waar bij uw laptop de sticker precies zit. Meestal staat op dezelfde sticker ook het serienummer (S/N).KAN IK OOK ZOEKEN OP HET SERIENUMMER?

Nee. Het serienummer is per laptop uniek en kan daarom helaas niet gebruikt worden. Aan de hand van het serienummer kan geen model achterhaald worden en per unieke laptop bestaat een uniek serienummer. U kunt het serienummer dus helaas niet gebruiken om in onze webshop vervangende onderdelen voor uw laptop te vinden.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- laptop adapter,laptop accu,NEWS
- news
- news

5 DERNIERS ARTICLES
- Laptop-oplader AD-48F19 voor LG 29inch LED HD TV Power Supply Charger Lage Prijs
- Nouveaux Samsung produits Samsung BT550ABE 6000MAH/22.8Wh 3.8V/4.35V.
- Haute Qualité accu tablet Samsung EB-BT280ABE
- Neuf accu tablet Samsung EB-BT567ABA
- Vervangende Laptop-oplader voor ACDP-160D01
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter yllphets à vos favoris
 “De smartwatch is maar niets” Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

PC Magazine sprak met Raj Talluri, baas van Qualcomms IoT-afdeling, over de mogelijkheden en de toekomst van draagbare gadgets.

Zeg je draagbare elektronica, dan zeg je Qualcomm. De chipmaker uit de VS maakt niet alleen de chips die het merendeel van de smartphones aandrijft, maar staat ook in voor de elektronica achter het gros van de slimme horloges. Aan het hoofd van de afdeling die de lichte Snapdragon-chips produceert, staat Raj Talluri. Het valt ons op dat de smartwatch maar niet doorbreekt en verschillende fabrikanten het product zelfs voor onbepaalde tijd opgeven. Naar aanleiding van die vaststelling klampten we op CES in Las Vegas Talluri aan met vraag om tekst en uitleg.

PC Magazine: Heeft de smartwacht nog een toekomst?

Raj Talluri: “Absoluut, maar misschien niet in zijn huidige vorm. Het internet der dingen is veel meer dan slimme horloges alleen. In mijn functie zie ik heel wat gadgets met een brein de revue passeren en heb ik een goede indruk van wat komen gaat. Ik zie immers wat er in de pijplijn zit voor dat aan het grote publiek wordt meegedeeld. De meeste slimme producten volgen hetzelfde patroon. Aanvankelijk is het enthousiasme heel groot en verwacht iedereen enorm veel van de vernieuwing. Fabrikanten springen daar met volle overgave op maar dat enthousiasme blijft nooit duren. Na een tijdje gaat het stof altijd liggen. De hype sterft, maar de ganse industrie heeft ervaring opgedaan en kan aan de slag met echt nuttige gadgets. Volgens mij zit de smartwatch in die fase. De hype is voorbij en de tijd van rustige maar grondige ontwikkeling van echt interessante wearables is aangebroken.”

PC Mag: Wat moeten we verstaan onder dergelijke interessante wearables? Gaat het om de klassieke smartwacht maar dan beter, of iets helemaal anders?

Talluri: “De smartwatch in zijn huidige vorm is maar niets. Aanvankelijk zagen we de slimme wearable allemaal als een verlengde van onze smartphone. Mensen wilden een slim en dun horloge dat ook nog eens een batterij had en in essentie alles kon doen dat hun smartphone ook kon. Fabrikanten probeerden daarop in te spelen. In de praktijk kan je echter geen smartphone in het formaat van een horloge proppen en bovendien een lange autonomie verwachten. Bovendien is het niet nuttig. Zowel de industrie als de mensen hebben tijd nodig om te leren wat kan, wat niet realistisch is en bovenal wat nuttig is. Ik denk dat wearables net als juwelen unieker moeten worden. Niet iedereen wil immers hetzelfde.”

PC Mag: Uniekere gadgets, daarbij moeten we aan meer denken dan alleen het design van een smartwatch?

Talluri: “Absoluut. Ik denk dat we in de toekomst veel specifiekere toestellen zullen zien, met slechts enkele functies die aansluiten bij wat een bepaald doelpubliek wil. Sommige mensen willen misschien een armband die enkel hun hartslag meet, terwijl anderen een mooi horloge willen dat enkel een indicatie moet geven wanneer er meldingen op de smartphone zijn. Ik denk dat de slimme wearables van morgen meer gaan lijken op klassieke juwelen die een beperkte slimme functionaliteit krijgen, afgestemd op de specifieke wensen van een doelgroep. Een slim horloge dat tegelijkertijd fitnesstracker is, maar alleen data doorstuurt via Bluetooth en geen eigen display heeft, zal bovendien automatisch een veel betere autonomie hebben.

Terzelfdertijd denk ik dat er wel een publiek blijft bestaan dat een smartwatch wil die alles kan. Voor die toestellen is er in de nabije toekomst nog een significante marge voor verbetering. Ik mag niets verklappen, maar zowel voor de autonomie als het formaat staat er innovatie op til.”

PC Mag: Welke rol speelt Qualcomm bij die innovatie? Volgt het bedrijf de vraag van de markt, of drijft Qualcomm de ontwikkeling van nieuwe producten door zelf chips op de markt te zetten voor daar vraag naar is.

Talluri: “De eerste krachtige IoT-gadgets zijn ontstaan voor we daar specifieke SoC’s voor verkochten. De lichte processors die we op dat moment uitbrachten voor budgetsmartphones leenden zich al voor het gebruik en gadgets en wearables en fabrikanten gingen er mee aan de slag. Intussen ontwikkelen we chips specifiek voor wearables maar die stap hebben we pas gezet wanneer het voor ons duidelijk was dat er een markt bestond. De ontwikkeling van een nieuwe SoC is duur en we willen zeker zijn van de vraag voor we er op focussen.

Dat betekent dat er nog heel wat ruimte is voor optimalisatie. Onze wearables-chips zijn afstammelingen van onze mobiele chips. In de komende jaren zullen we de SoC’s veel beter toespitsen op gebruik in draagbare elektronica. Dat betekent niet dat we krachtigere chips willen ontwikkelen maar eerder dat we mikken op kleinere en zuinigere SoC’s.”

PC Mag: Zuiniger, dan denken we aan het 10 nm-bakproces. Qualcomm kaapte een primeur weg door met de Snapdragon 835 ’s werelds eerste 10 nm-chip te bakken. Is zo’n verkleining ook aan de orde voor IoT-SoC’s?

Talluri: “Niet noodzakelijk. Het bakproces is één aspect van een totaalverhaal. Chips met een kleiner proces bakken is duurder en dat is niet altijd beter. Voor een premiumtelefoon is de meerprijs van een duurdere SoC te rechtvaardigen, bij een smartwatch ligt dat moeilijker. Het is erg belangrijk dat de gadgets betaalbaar blijven. Bovendien hebben we de limiet van wat we met de architectuur kunnen veranderen nog lang niet bereikt. Ook op 14 nm zijn er nog heel wat factoren die we kunnen verbeteren om knappere wearables mogelijk te maken met onze chips.”

PC Mag: Tot nu toe hebben we het enkel over wearables gehad, maar IoT is veel breder dan dat. We horen veel over projecten zoals slimme wagens en slimme steden. 5G, het mobiele internet gemaakt met het internet der dingen in het achterhoofd, blijft natuurlijk nog enkele jaren uit. Zijn die projecten dan niet voorbarig?

Talluri: “5G is slechts een klein deel van het verhaal. Voor een bedrijf als Qualcomm is de modem in een chip natuurlijk een belangrijk onderdeel maar mobiele connectiviteit is bijlange niet essentieel voor de uitrol van het internet der dingen. Vooraleerst kan je al heel wat bereiken met de verbindingsmogelijkheden van vandaag. Denk niet alleen aan 4G, 3G en Edge maar ook aan wifi en Bluetooth. Verder zien we een trend waarbij Edge Computing belangrijker wordt. Niet alle data vergaard door sensoren in slimme toestellen gaat meteen naar de cloud. Door initiële bewerkingen aan de rand uit te voeren en alleen de nodige data via het internet naar de cloud te sturen los je heel wat problemen met latency op. Bovendien omzeil je zo privacyproblemen. Het is perfect mogelijk om verbonden infrastructuur uit te rollen met de connectiviteit die vandaag beschikbaar is.”

PC Mag: Toch zien we, zeker in eigen land, weinig van pakweg de slimme stad. Na tal van aankondigingen en projecten lijken steden niet slimmer dan vroeger. Hoe komt dat dan?

Talluri: “Ik geloof niet dat je een stad plots slim kan maken. De slimme stad zal stapsgewijs tot stand komen. Zo zag ik in mijn stad dat de parkeerautomaten plots allemaal uitgerust waren met modems, zie je zonnepanelen die op een slimme manier verbonden zijn aan het netwerk en bijvoorbeeld straatlampen kunnen aansturen… Allemaal zijn het kleine verwezenlijkingen die los van elkaar lijken te staan. De evolutie gaat traag, maar op een dag zal je merken dat al die projecten samen je stad tot een slimme stad hebben gemaakt.”

PC Mag: Zowel wat het IoT in de straat betreft, als de wearables om onze arm, ziet de toekomst er dus best goed uit?

Talluri: Zeker en vast. Er is nog heel veel marge voor verbetering langs onze kant. Je zal in de nabije toekomst echt gespecialiseerde chips zien verschijnen. Voor wearables is de hype gaan liggen en dat is een goede zaak. Andere slimme infrastructuur verschijnt langzaam maar zeker, en zo hoort het ook.

Toshiba PA5157U-1BRS Batterij 4160mah/50WH 11.4V

Toshiba PABAS213 Batterij 4400mAh/48wh 10.8V

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

ASUS C21N1334 Batterij 38WH 7.6V

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-01-2018 à 03h51

 Koop accu voor LG BL-47TH Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Is de batterij van jouw LG BL-47TH Lite sneller leeg dan wat je gewend was? Dan wordt het tijd om je batterij te vervangen. Met een hoge kwaliteit batterij ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon of tablet. De accu heeft een grote capaciteit en voorziet je apparaat van nieuwe energie. Lange gesprekken, internetten en games zijn geen probleem meer met een nieuwe batterij. Wil jij een extra accu of de batterij van je apparaat vervangen? Bestel dan nu de hoge kwaliteit accu voor de LG BL-47TH Lite en beleef uren plezier.

BATTERIJ LG BL-47TH

Batterijcapaciteit:3200mAh
Batterijvoltage : 3.8V

Smartphone batterij /  Batterij Voor LG /  Batterij LG BL-47TH

Dit product is ook bekend als:
BL-47TH
Accu's Geschikt voor modellen
LG Optimus G Pro 2 LG-F350K F350S F350L D837
Productbeschrijving
Veel LG Optimus G Pro 2 LG-F350K F350S F350L D837 gebruikers laden hun telefoon dagelijks dag op, waardoor tekenen van slijtage kunnen optreden vanaf ongeveer een jaar na ingebruikname van de smartphone. U zult dan merken dat de stand-by tijd van uw LG smartphone achteruit gaat en u niet meer volop gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die de LG Optimus G Pro 2 LG-F350K F350S F350L D837 u bieden. Deze hoge kwaliteit LG BL-47TH accu is dan de oplossing om uw huidige batterij te vervangen zodat u weer volop gebruikt kunt maken van uw LG smartphone.
Hoge kwaliteit LG Batterij BL-47TH accu
Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit LG BL-47TH batterij presteert uw LG Batterij BL-47TH weer als nieuw!
Wist u dat uw batterij afneemt als u uw LG Batterij BL-47TH veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu van uw LG Batterij BL-47TH ?lui? wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze hoge kwaliteit LG BL-47TH batterij!
Bij accu-pc.nl bestelt u voordelig een nieuwe en 100% hoge kwaliteit LG BL-47TH batterij voor uw LG Batterij BL-47TH telefoon. Inclusief 12 maanden garantie! 
mAh: milliampère-uur
De capaciteit van de LG BL-47TH batterij voor uw LG Batterij BL-47TH toestel wordt uitgedrukt in 3200mAh. Hoe hoger deze stroomsterkte is, hoe langer uw telefoon op een dag meegaat. Mijn batterij is snel leeg 
Schakel alle gegevensverbindingen via mobiele netwerken uit om de batterij te sparen als u internet niet gebruikt. Dit betekent niet dat uw apparaat geen gegevens via andere draadloze netwerken kan verzenden.
Schakel GPS, Bluetooth en Wi-Fi-verbindingen uit wanneer u deze functies niet nodig hebt.
Verhoog het synchronisatie-interval voor uw e-mail, agenda en contacten.
Houd uw batterijcapaciteit in de gaten en controleer welke applicaties de meeste batterijcapaciteit verbruiken.
Sluit applicaties af die u niet gebruikt.
Verlaag het helderheidsniveau van het scherm.
Schakel het scherm op het apparaat uit als het apparaat is aangesloten op een extern scherm.
Schakel het apparaat uit of activeer de vliegtuigmodus in als u zich in een gebied zonder netwerkdekking bevindt. Als u dit niet doet, zoekt het apparaat steeds opnieuw naar beschikbare netwerken en dat kost energie.
Schakel live achtergrond uit.
Werk uw apparaat bij om u te verzekeren van optimale prestaties en de nieuwste verbeteringen. 
Zet de fabrieksinstellingen terug. Dit is soms de beste oplossing als uw apparaat niet meer goed werkt, maar hierbij wordt wel alle persoonlijke inhoud verwijderd in het interne geheugen van uw apparaat. Maak een back-up van de gegevens die u wilt behouden.
Gebruik een hoge kwaliteit headset van LG om muziek te luisteren. Een headset verbruikt minder LG BL-47TH batterij vermogen dan de luidsprekers van het apparaat.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do LG BL-47TH,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.

Acheter batterie LG BL-47TH, Nouvelle Batterie LG BL-47TH - Détails du produit Batterie pour LG BL-47TH

LG BL-47TH GSM Batterij. Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-01-2018 à 04h23

 Laptop-oplader P21F voor Dell Inspiron 2350 Lage Prijs Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

accu-pc.nl levert de oplader voor uw laptop.Al onze adapters zijn nieuw in doos met 12 maanden volledige garantie. Dell P21F Adapter. Met deze hoge kwaliteit Dell Adapter heb je een uitstekende adapter in handen. Deze Dell Laptop-oplader heeft een prima kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en past gegarandeerd op je laptop.

Lader voor DELL P21F - Laptop-oplader voor Dell Inspiron 2350 Adapter Charger

http://www.accu-pc.nl/dell/P21F-adapter-178418.html, 
Dell P21F adapter
Ingangsspanning:100-240V 50-60Hz (for worldwi
UOutput voltage:19.5V 9.23A 180W
Dimension:
Color:Black
Merknaam:Dell
Nieuw en lage prijs Dell P21F, vervangende Laptop adapters. Deze Dell P21F charger 19.5V 9.23A 180W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter.

Wij verzenden naar de Laptop-oplader rond Globe [Nederland / België, USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

NL:Laptop-oplader voor Dell P21F - Adapter voor Dell

PL:Zasilacze do Dell P21F

FR:Chargeur alimentation secteur Dell P21F

Geschikt voor onder andere de volgende modellen: Adapter voor Dell Inspiron 2350
Dit product is ook bekend als:
Connecter size: 7.4MM*5.0MM, Barrel Tip (ref to the picture). 
Cord Cable: US/ UK/ EU/ AU plug

WW4XY,74X5J,JVF3V,78X5J,WD5G3,DWG4P,TW1P0,NPW78,FJ05H,0YC9V
DA180PM111,ADP-180MB D,ADP- 180MB B,FA180PM111 
Waarom laadt mijn laptop niet op?
Wanneer uw laptop niet meer oplaadt maar verder nog normaal functioneert, dan ligt dit in de meeste gevallen aan de laptop accu. Wanneer de laptop echter niet oplaadt en na enige tijd helemaal niet meer aangaat ligt het aan de Dell P21F Adapter. Hieronder vindt u uitgebriede informatie over het vaststellen waar de fout zit.
Diagnose laadprobleem
Wanneer uw laptop niet meer oplaadt, kunt u de volgende stappen ondernemen om vast te stellen waar het probleem zit. Op deze manier vindt u eenvoudig de fout en kunt u deze oplossen en zo snel mogelijk weer aan de slag met uw laptop.
Controleer of de adapter juist is aangesloten
In de meeste gevallen heeft zowel de adapter als de laptop een indicatielampje dat aangeeft of de adapter werkt en of deze stroom doorgeeft aan de laptop. Het lampje op de adapter zal altijd aan moeten zijn wanneer alles correct aangesloten is en de adapter functioneert.
Gaat het lampje op de adapter en/of het lampje op de laptop niet aan? Controleer dan of de adapter juist op de laptop is aangesloten en of de oplader op de netstroom zit.
Zoek naar foutindicatie in uw besturingssysteem
Wanneer de accu in uw laptop niet meer goed is, geeft het besturingssysteem dit meestal aan via een melding. In Windows Vista en Windows 7 komt er een kruisje rechtsonderin uw scherm met de melding "Overweeg uw accu te vervangen". Bij een Apple laptop met OS X ziet u wanneer u op het batterij-icoontje rechtsboven klikt de melding "Vervang nu", "Spoedig vervangen" of "Onderhoud vereist".
Verwijder de laptop accu
Indien u geen foutmelding van het besturingssysteem ontvangt, kunt u de accu uit de laptop verwijderen. Hiervoor dient u eerst de laptop uit te schakelen. Vervolgens draait u de laptop om en haalt u de schuifjes over naast de accu. Nu kunt u de accu uit de laptop tillen. Laptop defect?
Heeft u de bovenstaande stappen doorlopen, een nieuwe laptop accu en/of adapter bestelt en de laptop laadt nog steeds niet? Dan bestaat de mogelijkheid dat uw laptop niet meer oplaadt door een intern defect. Dit defect zit in veel gevallen in de plug waar de adapter in de laptop zit. Het kan echter ook in het moederbord zitten.
Zonder nieuwe Dell P21F Adapter of nieuwe accu is het echter niet mogelijk een dergelijk defect vast te stellen. Mocht u bij ons een laptop accu of een laptop adapter aangeschaft hebben en uw laptop blijkt defect? Dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren en heeft u recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.
WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN NIEUWE Dell P21F Adapter?
Om de juiste keuze te maken voor een adapter kun je het beste de specificaties op je oude adapter bekijken. Op de achterkant van de adapter moet je even goed kijken naar de spanning (Volt), de stroom (A) en plug. Ook staat er op de meeste nieuwe accu’s een snelcode die je in kunt toetsen in ons zoekveld linksboven op de website.
De spanning wordt aangegeven in Volt. Voor iedere laptop ligt de output waarde tussen de 18 en 20 volt. Wanneer je een Dell P21F Adapter met een te lage spanning aansluit, zal de laptop meestal niet werken of in ieder geval is dit slecht voor de accu; deze wordt dan tegelijk opgeladen en ontladen, terwijl de laptop lader zelf heel heet zal worden. Een te hoge spanning is gevaarlijker en vaak slecht voor het aangesloten apparaat en soms tevens voor de (zekering van de) adapter. Een afwijking in het voltage van 5% (dus 5% hoger of 5% lager) wordt over het algemeen gezien als normaal. Het output voltage van een adapter (bv. 19 Volt) hoeft overigens niet hetzelfde te zijn als van de accu (bv. 14,8 Volt). Dit is te danken aan het feit dat de adapter niet alleen de laptop moet voeden, maar daarnaast de accu ook nog moet opladen.
De maximale stroomsterkte van de adapter (milliAmpère, mA), mag hoger zijn, maar niet lager dan wat de laptop aan stroom vraagt. Wees niet bang dat hogere stroomwaarden de laptop overbelasten; het tegendeel is juist waar. Als een laptop 100mA verbruikt en u past een zwaardere adapter toe (bijv. 400mA), dan is dat geen probleem. De laptop-oplader kan dit gemakkelijk aan. Maar wanneer je een 100mA adapter aansluit op een laptop die 400mA trekt, dan geeft dat gegarandeerd problemen. De laptop lader brandt door of wordt gloeiend heet; dit is gevaarlijk! De spanning zal ook omlaag gaan en de stabilisatie werkt niet meer goed.
Tenslotte dien je erop te letten dat de connector goed past en de juiste polariteit heeft; zit de plus aan de rand of in het midden? Bij de standaard polariteit zit de tip in het midden positief en de ring negatief. Op de Dell P21F Laptop-oplader moet één van beide symbooltjes hieronder vermeld zijn om dit te verduidelijken.

De AC netstroomadapter zorgt voor de juiste stroomvoorziening naar je laptop en laadt ook nog eens de accu op. 
Dell laptop adapters - Als u op zoek bent voor het merk nieuwe Dell laptop adapter bij de meeste voorkeur prijs, je bent op de juiste plaats. Snelle levering, Voordelige prijzen.

P21F Laptop-oplader voor Dell Inspiron 2350

74X5J Laptop-oplader voor Dell Alienware M15X M4600 M4700

74X5J Laptop-oplader voor Dell Precision M4600 M4700, M6500

74VT4 Laptop-oplader voor Dell XPS M140 XPS M1530 M1020

332-1831 Laptop-oplader voor DELL Inspiron 15 M1P9 Slim 65W

Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:

Dell 2TXYM Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor PSU DELL OPTIP 390 790 960 990

Dell 3WN11 Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor Dell Power Supply 240W ATX SFF M-ITX D240A002L RV1C4 2TXYM

HP DPS-800GB_A Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor HP Proliant ML350 ML370 G5 Redundant Power Supply

Bestec W207D Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor Bestec 250W TFX0250AWWA Model: TFX0250AWWA Rev: A00 P/N: W207D Power Supply

dell FY632 Computer voeding Desktop PC Interne Voeding Power Supply voor NEW DELL Optiplex 745/755 NH493 305W 24-pin ATX Power Supply SATA Model L305P-01

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-01-2018 à 04h25

 Nieuwe Accu Dell 0G33TT 14.8V 86Wh laptop accu Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nieuwste technologie: de nieuwste technieken, het laagste gewicht. De grootste accu Dell 0G33TT leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe 0G33TT batterij, goedkope, snelle levering, goede service. 100% nieuwe hoogwaardige vervangende laptop accu 0G33TT,1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

BATTERIJ DELL 0G33TT 0KJ2PX 2F8K3 laptop accu

Laptop accu /  Batterij Voor Dell /  Batterij Dell 0G33TT

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. 

PL: Tanie Baterie do Dell 0G33TT, Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.

FR: Acheter batterie Dell 0G33TT, Nouvelle Batterie Dell 0G33TT - Détails du produit Batterie pour Dell 0G33TT

NL: Dell 0G33TT Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

Batterijcapaciteit:86Wh
Batterijvoltage : 14.8V
Accu's Geschikt voor modellen
DELL Alienware 17 18 17x 18x 86WH
Dit product is ook bekend als:

Batterij Voor Laptop 2F8K3,

Batterij Voor Laptop 02F8K3,

Batterij Voor Laptop KJ2PX,

Batterij Voor Laptop 0KJ2PX,

Batterij Voor Laptop G33TT,

Batterij Voor Laptop 0G33TT,

Waarom Winkelen bij accu-pc.nl
Dank u voor uw bezoek aan accu-pc.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen, is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen. biedt inmiddels laptopaccu’s voor meer dan 10000 verschillende laptopmodellen.

Hoe kan ik de levensduur van mijn Dell 0G33TT Batterij Voor Laptop verlengen?
Oplaadbare batterijen lopen leeg wanneer ze over een periode van tijd niet worden gebruikt.
Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar deze accu's niet in brandhaarden gooien, demonteren, beschadigen of kortsluiten. Is Het normaal dat een batterij warmte produceert terwijl deze wordt gebruikt en tijdens het opladen? Het is normaal bij notebook batterijen om warmte te produceren wanneer ze worden opgeladen en ook wanneer u werkt op de accu. Als energie wordt overgedragen binnen uw batterijcellen, is warmte een natuurlijk bijproduct.
Waarom presteert mijn Dell 0G33TT Batterij Voor Laptop minder na verloop van tijd?
Laptop accu's verliezen hun vermogen om een lading vast te houden. Dit is een normaal verschijnsel en is gemeenschappelijk voor alle oplaadbare laptop-batterijen. De meeste notebook batterijen vandaag de dag zijn gemaakt met geavanceerde materialen die hun lading veel langer vast houden dan eerdere technologieën gebruikt van slechts een paar jaar geleden. Toch is de levensduur van een laptop batterij vandaag de dag ongeveer 500 laadcycli. Voor de meeste gebruikers, 2-3 jaar is een typische levensduur van een laptop accu.
Hoe kan ik het gebruik van de stroom van mijn laptop tot een minimum te beperken?
Je laptop batterij gebruikersduur is afhankelijk van de capaciteit van uw laptop batterij en de hoeveelheid energie die uw computer trekt. U kunt op uw laptop de levensduur van de batterij maximaliseren door het veranderen van de hoeveelheid stroom die de computer trekt terwijl deze op batterijen werkt. Als Windows-gebruiker, binnen uw Control Panel sectie vindt u Energiebeheer. In deze sectie kunt u stroomverbruik en een laag stroomverbruik waarschuwingen te wijzigen. Windows-gebruikers zullen ook in staat zijn om de helderheid van het LCD-scherm te verlagen en hierdoor aanzienlijk de levensduur van de batterij verlengen . U kunt ook uw levensduur van de batterij verlengen door het minimaliseren van het gebruik van uw cd-en dvd-station.
Hoe de resterende levensduur van de 0G33TT Batterij Voor Laptop controleren
U kunt uw computers 'resterende levensduur van de batterij controleren door op uw batterij icoon of via de sectie Energiebeheer in het bedieningspaneel van de computer. De levensduur van de laptop batterij is afhankelijk van de kracht en capaciteit van uw laptop batterij en de hoeveelheid energie die uw computer trekt.
Hoe lang zal mijn Dell 0G33TT Batterij Voor Laptop mee gaan?
Gemiddelde looptijd is 1 1/2 uur tot 3 1/2 uur, afhankelijk van welke applicaties u gebruikt.Functies die meer stroom nodig hebben zal uw Dell 0G33TT laptop batterij sneller uitputten. Het bekijken van een DVD of het gebruik van uw cd-speler en afspelen en opnemen van muziek zijn intensieve functies en dit zal meer stroom verbruiken. Ook verschillende notebooks gebruiken meer energie dan andere. De meeste laptops hebben een power management control panel waar het verbruik kan worden verminderd, zoals het verminderen van de helderheid van het LCD-scherm. Externe accu's kunnen ook worden aangekocht om langer op accu's te kunnen werken.

Als u op zoek bent for Het merk Nieuwe laptop batterij bij de Meeste Voorkeur prijs, je bent op de Juiste Plaats. Snel desalniettemin aanvaardt! 1 jaar garantie, Hoge Kwaliteit, lage prijs !

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-01-2018 à 04h26


Historique : 11-01-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 01-08-2017 à 10h24 | Mis à jour le 11-10-2018 à 10h22 | Note : Pas de note