Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

YLLPHETS

Uw laptop model vind u in de meeste gevallen op de onderkant van de laptop op een sticker. Het wordt meestal aangeduid met Model: if Model No:. In sommige gevallen is het helemaal uitgeschreven, zoals Pavilion dv6-1240ed. Soms staat alleen het laatste deel op de sticker, zoals 1240ed. In dit geval vindt u de serie (DV6-1200 series) vaak apart aangegeven. Indien er geen sticker is of deze niet meer leesbaar is, kunt u ook de accu verwijderen en kijken of in het accuvak uw type staat aangegeven.

WAT IS HET LAPTOP MODEL?

Het laptop model is een uniek nummer dat aangeeft welke laptop u precies heeft. Alle laptops van een bepaald model hebben dezelfde hardware, standaardsoftware en randapparatuur. Op basis van de laptop modelnummers koppelen wij de producten in de webshop. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u een laptop adapter of laptop accu zoekt, u altijd terecht komt bij het juiste product.WAAR ZIT DE STICKER MET HET MODELNUMMER?

De sticker zit normaal gesproken aan de onderkant van de laptop. De exacte plek op de onderkant variëert sterk van merk tot merk en zelfs van model tot model. Het is voor ons hierom moeilijk vast te stellen waar bij uw laptop de sticker precies zit. Meestal staat op dezelfde sticker ook het serienummer (S/N).KAN IK OOK ZOEKEN OP HET SERIENUMMER?

Nee. Het serienummer is per laptop uniek en kan daarom helaas niet gebruikt worden. Aan de hand van het serienummer kan geen model achterhaald worden en per unieke laptop bestaat een uniek serienummer. U kunt het serienummer dus helaas niet gebruiken om in onze webshop vervangende onderdelen voor uw laptop te vinden.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- laptop adapter,laptop accu,NEWS
- news
- news

5 DERNIERS ARTICLES
- Laptop-oplader AD-48F19 voor LG 29inch LED HD TV Power Supply Charger Lage Prijs
- Nouveaux Samsung produits Samsung BT550ABE 6000MAH/22.8Wh 3.8V/4.35V.
- Haute Qualité accu tablet Samsung EB-BT280ABE
- Neuf accu tablet Samsung EB-BT567ABA
- Vervangende Laptop-oplader voor ACDP-160D01
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Mai >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter yllphets à vos favoris
 Laptop scherm Problemen oplossen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Laptops zijn ongelooflijk handig vanwege hun strak design en het gemak van draagbaarheid , maar ze kan een echte pijn worden als ze niet meer goed werken . Het scherm van een laptop is het onderdeel dat het meest gemakkelijk zal falen en veroorzaken de meeste frustratie . Er zijn een aantal eenvoudige stappen voor probleemoplossing kunt u proberen op uw eigen alvorens reparatie of vervanging . Wat je nodig hebt Extern beeldscherm Toon Meer Aanwijzingen 1.Voltooi de basisstappen voor probleemoplossing eerste , zoals het controleren van het batterijniveau te zorgen dat de laptop is niet . doden en te kijken naar de onderkant van de laptop om te zien of de batterij goed is ingestoken kopen van 2.Schakel de laptop uit en dan weer aan , probeer dan het verwijderen en vervangen van de batterij om te zien of het scherm goed zal verschijnen na een herstart van het systeem . 3.Bestudeer de knop aan de zijkant of achterkant van de laptop die drukt wanneer het deksel gesloten is . Zorg ervoor dat het niet zit vast of is afgebroken , wat zou leiden tot het scherm van de laptop af te blijven, zelfs wanneer het deksel wordt geopend . 4.Sluit een externe monitor aan op de laptop en kijk of je bureaublad verschijnt op de monitor . Herstart de computer en toegang tot het systeem instellingen door op de toets "F2 " wanneer het besturingssysteem wordt geladen . Ga in het BIOS en controleren om te zien of de laptop zit vast in de slaapstand en moet handmatig worden gewijzigd . 5. terug eventuele recente wijzigingen die u hebt gemaakt om de laptop , zoals het downloaden van nieuwe drivers of het installeren van nieuwe software , door het laden van een systeemherstelpunt of volledig formatteren van je harde schijf . 6.Als het scherm van de laptop nog steeds niet goed weergegeven na het voltooien van alle van de bovenstaande stappen , stuurt de laptop terug naar de fabrikant om te controleren of videokaart , ventilator of processor hardwarestoring.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-08-2017 à 05h52

 PC Virus Protection and Prevention Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De dreiging van computer -doden virussen is zeer reëel . Elk jaar worden duizenden computers geïnfecteerd met virussen die ernstig beperken functionaliteit en bijna altijd crash van de computer . Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop u uw computer kunt beschermen tegen deze virussen en lager uw risico op mogelijke besmetting . Basics beveiliging Om adequaat te begrijpen hoe u uw pc te beschermen tegen virussen , is het belangrijk om een paar security basics kennen . De eerste is dat de grootste bedreiging voor uw computer is het internet . Omdat de moderne breedbandverbindingen zijn altijd op , er zijn constant bedreigingen van de veiligheid . Echter , de tweede om te onthouden over pc-beveiliging is dat bijna alle virusaanvallen kunnen worden voorkomen . Met de juiste anti - virus en firewall- software , kunnen pc-virussen worden voorkomen . En ja , het kan worden gedaan voor gratis . Anti - virus software Anti - virus software is de computer de eerste lijn van verdediging tegen eventuele binnendringende programma of bestand dat kunnen schadelijke applicaties bevatten . De rol van anti - virus software is tweeledig : het volgt de activiteiten en gedownloade content , en ook scant uw harde schijf voor alle bestanden die het kan hebben gemist . Avast ! is een gratis anti - virus programma , en een link naar de homepage is in het gedeelte Bronnen . Firewall Een firewall is een verbinding management tool die beperkt de toegang tot uw netwerk informatie door derden . Een firewall is een essentieel instrument om websites en derden te houden van het verzamelen van informatie over u van bestanden die u hebt opgeslagen op uw computer . Firewalls houden u ook beschermd tegen derden downloaden van onbedoelde bestanden , zoals virussen , naar uw computer . Zie de sectie Rsources voor een link naar Comodo , dat is een gratis firewall applicatie . Monitor uw e -mail Een van de grootste manieren waarop virussen en spyware zijn verzonden is via e - mail . Het is essentieel om een virusscan met bijlagen en berichten voor potentieel schadelijke scripts en bestanden controleert hebben . De meeste moderne web - based e - mail servers ( zoals Yahoo! en MSN ) hebben hun eigen anti - virus software , maar als je een programma zoals Microsoft Outlook gebruiken om uw post te verzamelen , is het goed om een andere e - mail - gerichte anti hebben - virus programma dat uw boodschappen kunt scannen als ze worden ontvangen . Bezoek alleen Betrouwbare sites Hoewel dit lijkt misschien gezond verstand , zoekmachines zoals Google en Yahoo! maken het gemakkelijk om te klikken op een website die je nog nooit van hebt gehoord . Zorg er altijd voor om alleen te bezoeken sites die u vertrouwt , en als de site is gemarkeerd door een zoekmachine , niet gaan doen in de buurt van het.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-08-2017 à 05h52

 TELEFOON GESTOLEN? DOORLOOP DEZE 5 STAPPEN Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Voor de meeste mensen is een mobiele telefoon het meest waardevolle bezit. Het staat vol met allerlei persoonlijke zaken: mailtjes, foto’s en filmpjes. Tevens is het dé manier om te communiceren met familie, vrienden en collega’s. Logisch dat je flink baalt als de smartphone is gestolen. Dan ben je niet alleen: wekelijks worden er maar liefst 300 gestolen. We leggen graag uit wat er gedaan moet worden bij diefstal. Stap ‘0’: Voorzorg Heb je de telefoon nog? Dan is het goed voorzorgsmaatregelen te nemen. Ga op Android naar ‘Google Instellingen’, selecteer ‘Android Apparaatbeheer’ of ‘Beveiliging’. Vink vervolgens ‘Vergrendelen en wissen op afstand toestaan’ aan. Een kleine moeite, maar met een groot plezier voor als iemand jouw smartphone afhandig heeft gemaakt. De iPhone heeft deze functie ook. Ga naar ‘Instellingen’, kies voor ‘iCloud’ en schakel ‘Zoek mijn iPhone’ in. De functie is dan te benaderen vanaf het iCloud-account waarmee de smartphone is ingesteld. Stap 1: Gegevens verzamelen Voordat je actie onderneemt is het verstandig eerst wat gegevens te verzamelen. Noteer bijvoorbeeld om welk merk en type het gaat. De kleur en het telefoonnummer van de klantenservice zijn ook handig om te weten. Iedere simkaart heeft een PUK-code en iedere telefoon heeft een IMEI-nummer. Noteer deze alvast. Check ook of de telefoon wel echt gestolen is of dat je hem simpelweg kwijt bent. Even jezelf bellen doet soms wonderen. Misschien heeft iemand anders de telefoon gevonden. Stap 2: De telefoon vergrendelen Zodra je merkt dat de telefoon is gestolen, is het zaak om de telefoon meteen te vergrendelen. Daarmee wordt de smartphone onbruikbaar voor de dief. De meeste smartphones hebben een functie om deze op afstand te kunnen blokkeren. Het wordt dan onmogelijk de telefoon terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Kwaadwillenden kunnen zo niet bij persoonlijke informatie komen. Gaat het om een Android-telefoon? Dan is het mogelijk via Google in te loggen op Android Apparaatbeheer. Daar staat precies waar de smartphone nu is. Daarnaast krijgt de gebruiker drie opties: bellen, vergrendelen of wissen. Op een iPhone kan dit via iCloud. Ga naar iCloud.com, log in met het Apple ID en klik op ‘Zoek mijn iPhone’. Vervolgens wordt het mogelijk de iPhone te vergrendelen, er een geluid op afspelen, of zelfs persoonlijke gegevens te wissen. Stap 3: De simkaart blokkeren Dieven houden ervan om het slachtoffer op kosten te jagen. Er is immers toegang tot een simkaart, dus bellen en sms’en kost de dief zelf helemaal niets. Daarom is het goed om de simkaart direct te laten blokkeren door . We kunnen dan voorkomen dat het slachtoffer een hoge telefoonrekening krijgt omdat de dief dure gesprekken heeft gevoerd. Stap 4: Aangifte doen Toestel en simkaart geblokkeerd? Dan is het tijd om aangifte te doen bij de politie. Dit kan online, telefonisch en op het politiebureau. Om aangifte te doen is het belangrijk om een IMEI-nummer te kunnen overleggen. Hopelijk zijn deze gegevens ergens genoteerd. Dat nummer is namelijk erg belangrijk voor het opsporen van de telefoon. Is de telefoon in het buitenland gestolen? Dan moet er aangifte gedaan worden bij de lokale autoriteiten. De politie in Nederland kan helaas niet helpen. Het is ook in het buitenland belangrijk aangifte te doen, anders kan er waarschijnlijk geen aanspraak gemaakt worden op een telefoonverzekering. Stap 5: Met de verzekering bellen Steeds meer mensen kiezen voor een telefoonverzekering. Als de telefoon is gestolen kan dit opgeven worden bij de verzekeraar. Deze vergoedt meestal schade bij diefstal, ook in het buitenland. Is de telefoon gestolen in het buitenland? Bij een uitgebreide reisverzekering valt deze schade vaak ook te claimen. Helaas geldt hier vaak wel een maximum bedrag voor. Telefoons uit hogere prijsklassen worden vaak maar gedeeltelijk vergoed. Dan is de vergoeding te laag om een nieuwe telefoon te kunnen kopen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-08-2017 à 05h54

 Hoe vind ik mijn laptop model? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Uw laptop model vind u in de meeste gevallen op de onderkant van de laptop op een sticker. Het wordt meestal aangeduid met Model: if Model No:. In sommige gevallen is het helemaal uitgeschreven, zoals Pavilion dv6-1240ed. Soms staat alleen het laatste deel op de sticker, zoals 1240ed. In dit geval vindt u de serie (DV6-1200 series) vaak apart aangegeven. Indien er geen sticker is of deze niet meer leesbaar is, kunt u ook de accu verwijderen en kijken of in het accuvak uw type staat aangegeven. WAT IS HET LAPTOP MODEL? Het laptop model is een uniek nummer dat aangeeft welke laptop u precies heeft. Alle laptops van een bepaald model hebben dezelfde hardware, standaardsoftware en randapparatuur. Op basis van de laptop modelnummers koppelen wij de producten in de webshop. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u een laptop adapter of laptop accu zoekt, u altijd terecht komt bij het juiste product. WAAR ZIT DE STICKER MET HET MODELNUMMER? De sticker zit normaal gesproken aan de onderkant van de laptop. De exacte plek op de onderkant variëert sterk van merk tot merk en zelfs van model tot model. Het is voor ons hierom moeilijk vast te stellen waar bij uw laptop de sticker precies zit. Meestal staat op dezelfde sticker ook het serienummer (S/N). KAN IK OOK ZOEKEN OP HET SERIENUMMER? Nee. Het serienummer is per laptop uniek en kan daarom helaas niet gebruikt worden. Aan de hand van het serienummer kan geen model achterhaald worden en per unieke laptop bestaat een uniek serienummer. U kunt het serienummer dus helaas niet gebruiken om in onze webshop vervangende onderdelen voor uw laptop te vinden.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-08-2017 à 09h06

 Waarom een laptop toetsenbord? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-08-2017 à 09h07


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 01-08-2017 à 10h24 | Mis à jour le 11-10-2018 à 10h22 | Note : Pas de note